Planning wordt eenvoudiger met Ibm maximo van Gemba, een onderneming gespecialiseerd in enterprise asset management. Hiermee geven zij bedrijven de kans meer overzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen. Binnen een grote organisatie kunnen processen afzonderlijk van elkaar opereren en ondertussen toch nauw in verbinding staan. Wanneer de voortgang van al deze processen in een systeem overzichtelijk gemaakt kunnen worden, zorgt dit voor een beter inzicht in de stand van zaken. Ibm maximo van Gemba is het Lifecycle Management pakket waarmee de activa en de werkprocessen overzichtelijk gehouden worden. Dit is met name gericht op de operationele workmanagement processen. Met Ibm maximo van Gemba lukt het om deze processen nauwlettend in het oog te houden. De afgelopen twintig jaar heeft het bedrijf Gemba ervaring opgedaan in asset en service managementsystemen voor meer dan 500 projecten. Aan de hand van vooruitstrevende IBM oplossingen adviseren zij in nieuwe IT-oplossingen die geïmplementeerd kunnen worden in uw organisatie.

Ibm maximo, management en planning

De implementatie van Ibm maximo zorgt voor een vernieuwingsslag in uw organisatie. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het mogelijk is vanuit een systeem alles in de gaten te houden. Dit management pakket van Gemba is op verschillende manieren uit te breiden. U kunt dit dus geheel aanpassen naar de diensten en werkprocessen die van toepassing zijn voor uw organisatie. De volgende managementmodules zijn te verwerken in Ibm maximo:

  • Assset management: beheer bedrijfsactiva, kapitaalgoederen, business units, locaties en faciliteiten voor een efficiënte en kwalitatieve bedrijfsvoering.
  • Work management: gericht op de werkvoorbereiding, planning, routering en werkorder afronding. De organisatie van werkzaamheden verloopt aan de hand van prioriteit, middelen en assets.
  • Service management: bestemd voor complexe bedrijfsvoeringen omtrent IT dienstverlening.
  • Contract management: het beheer van contracten omtrent management, inkoop en voorraadprocessen.
  • Inventory management: gericht op de planning voor het onderhoud, de operaties en voorraadmanagement. Dit geeft een totaaloverzicht van de onderdelen die noodzakelijk zijn voor onderhoud en operaties van uw dienstverlening.
  • Procurement management: alle segmenten voor inkoop management en supply chains worden overzichtelijk gemaakt. Risicobewaking, contract compliance, financiële planning, budgettering, voorraad en service management komen allemaal in een systeem samen.
  • Additional features: met IoT data en Maximo scheduler is Ibm maximo nog meer te optimaliseren om complexere werkprocessen beter te managen en te plannen.

Met behulp van een of meer van deze modules van Ibm maximo zijn de voorraden van uw organisatie beter te monitoren. Management en planning zijn nog beter in goede banen te leiden doordat alle benodigde informatie op een plek verzameld is. Iedere afwijking wordt gesignaleerd en alle gegevens zijn toegankelijk voor alle betrokkenen.

Alle processen in de hand

Wanneer uw organisatie aan de slag gaat met Ibm maximo van Gemba zal dit het werk efficiënter en overzichtelijker maken. Alle operationele werkprocessen hoeven niet meer van meerdere plekken gehaald te worden. Zo komt u sneller tot de juiste informatie. Eventuele haperingen, storingen of tekorten in voorraden zijn eerder te signaleren waardoor u eventuele problemen voor kunt zijn. Uw dienstverlening gaat erop vooruit dankzij deze oplossing op maat van Gemba. Lees meer informatie over Ibm maximo of de andere Lifecycle Management Pakketten die Gemba ontwikkelt. Wanneer u hierover leest, bent u zeker weten onder de indruk van de aangeboden dienstverlening. Niet alleen zorgen zij voor een pakket waaronder u al uw resources kunt onderbrengen. Zij maken dit systeem ook geheel passend aan de eisen en eigenschappen van uw dienstverlening. De adviseurs van Gemba weten na al die jaren dat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft en zorgen ervoor dat hun systemen hier geheel op ontwikkeld zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn