Als je 1 werknemer in dienst hebt, dan is het niet zo moeilijk om de uren van deze ene medewerker bij te houden. Mocht er een discrepantie zijn tussen jouw weergave van de uren en de weergave van je werknemer, dan kun je beide urenregistraties gemakkelijk naast elkaar leggen en de fout ontdekken. Het is allemaal niet zo problematisch en als er iets mis gaat, dan is het probleem ook snel te vinden en op te lossen. Als je twee werknemers in dienst hebt, dan duurt het al iets langer. Heb je er 100 in dienst, dan heb al geen overzicht meer en als je er 1000 in deinst hebt, dan is het al snel onbegonnen werk. Het is dan ook noodzakelijk om de urenregistratie personeel te automatiseren. Nu zou je bijvoorbeeld Excel kunnen gebruiken, maar het probleem is dat je dan nog steeds heel veel handmatig moet invoeren. Excel biedt natuurlijk vele mogelijkheden, maar als het op urenregistratie aankomt, dan is het wel zo dat het eigenlijk gewoon een digitale vorm is van een fysiek papiertje waar je de uren op schrijft. Een groot nadeel is bijvoorbeeld dat werknemers niet direct hun uren kunnen inzien. Je moet het Excel sheet daarvoor eerst naar de desbetreffende persoon doorsturen. Als je voor de urenregistratie personeel gebruik maakt van speciale software die je online kunt zetten, dan kan iedereen altijd zijn uren inzien. Daarnaast biedt dergelijke software voor urenregistratiepersoneel ook de nodige flexibiliteit. Je zou bijvoorbeeld kunnen afspreken dat men onderling elkaars uren overneemt en uitwisselt. Met dergelijke flexibiliteit verloopt het allemaal een stuk soepeler. Daarnaast hoef jij als manager niet altijd in de weer met de aanpassingen. Je weet immers hoe het gaat wanneer je een rooster opstelt. Nadat je alles zorgvuldig hebt ingevuld en iedereen een x aantal uren hebt gegeven op bepaalde dagen, dan zal je zien dat er allerlei mensen zijn die niet kunnen werken of op andere dagen willen werken. Je hebt te maken met mensen die ziek worden en zich afmelden. Al dit soort zaken zorgen ervoor dat jij weer terug moet naar het rooster om de boel aan te passen. Met de juiste software kan dat dus verleden tijd zijn. Verder is het ook prettig als de software voor urenregistratie personeel ook direct kan berekenen wat de kosten zijn. Zo kun je de software direct implementeren in de salarisadministratie. Tevens kunnen werknemers zelf dus ook inzien wat ze verdienen zonder dat ze zelf de rekenmachine erbij moeten pakken. De juiste software maakt alles dus een stuk overzichtelijker, makkelijker en flexibeler. Het is dan ook een goed idee om even een kijkje te nemen op de site van personeelssysteem.nl voor meer informatie over de mogelijkheden wat betreft urenregistratie personeel.

Kies voor gemak, kies voor de urenregistratie personeel van PersoneelsSysteem

Als medewerkers in de Horeca zelf kunnen in- en uitklokken, dan maakt dat het leven een stuk makkelijker. In de horeca heb je nooit te maken met vaste werktijden. De uren hangen samen met de drukte en de hoeveelheid mensen die daadwerkelijk aan het werk zijn. Ben je met 8 man sluit aan het draaien, dan gaat het een stuk sneller dan wanneer je alleen bent. Via het systeem voor urenregistratie personeel van PersoneelsSysteem kunnen de werknemers dus ook zelf in- en uitklokken.

De mogelijkheden van PersoneelsSysteem

De mogelijkheden van dit systeem voor urenregistratie personeel zijn zeer uitgebreid en flexibel. Je kunt dus zelf bepalen wat je wel niet gebruikt. Het systeem voor urenregistratie personeel is in ieder geval goed voor zaken als:

  • Je eigen uren bijhouden
  • Zelf toeslagen voor feestdagen regelen
  • Werktijden afronden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn