Bij ons in het restaurant hebben wij een muur waarop wij altijd het dagmenu schrijven. Wij deden dit eerst altijd op een oud bord, maar deze is onlangs van de muur gevallen en daardoor helemaal kapot gegaan. Wij hebben daarom gekeken hoe wij iets konden verzinnen dat niet kapot kon gaan en wij hebben toen gezien dat wij ook zelf een magnetisch krijtbord konden maken. Dit zou voor ons heel interessant kunnen zijn want op een magnetisch krijtbord zouden wij het dagmenu kunnen schrijven en wij zouden op dit magnetisch krijtbord ook papiertjes kunnen ‘plakken’ waarop wij kleine notities zouden kunnen schrijven. Wij hebben gekeken hoe wij een magnetisch krijtbord konden maken want wij hadden nog nooit van de combinatie van krijt en magneten gehoord. Wij hebben toen gekeken waar wij dergelijke materialen konden kopen en wij hebben gezocht op het internet. Wij waren namelijk al een keer in de bouwmarkt geweest bij ons in de stad en daar wilden wij graag krijtverf kopen, maar dat was daar niet te vinden. Wij hebben daarom gekeken waar wij verf voor een magnetisch krijtbord konden kopen via het internet. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van magneetverfmagneten.nl konden gaan. Deze site biedt allerlei mogelijkheden om een goed magnetisch krijtbord te maken en ik ben daarom met veel plezier door het aanbod gaan bladeren. Ik was even bang dat ik een vermogen moest gaan betalen voor mijn magnetisch krijtbord, maar dat bleek niet het geval te zijn. Dat was een heel fijne verrassing. Ik heb gezien dat je hier namelijk voor een heel goede prijs een magnetisch krijtbord kunt maken. Dat was voor mij dan ook reden genoeg om hier meteen een bestelling te plaatsen. Ik heb gekozen voor een wat lichtere verf zodat wij niet een heel donkere muur in ons restaurant zouden hebben. Ik had mijn bestelling nog niet geplaatst, of ik had mijn verf voor mijn magnetisch krijtbord al in huis. Dat was de service waar ik naar op zoek was en ik ben daarom ook heel blij dat ik met deze site in zee ben gegaan. Later zou namelijk blijken dat niet alleen de service van dit bedrijf heel goed is, maar dat de producten die zij verkopen nog heel veel beter zijn. 

Ons magnetisch krijtbord is heel mooi geworden 

Wij hebben meteen een klusdag ingepland om ons magnetisch krijtbord te maken en ik heb gemerkt dat de verf van deze aanbieder heel goed aan te brengen is. Wij hadden verwacht tien lagen te moeten aanbrengen, maar na twee lagen hadden wij een heel erg mooi magnetisch krijtbord. Wij zijn daarom blij dat wij hier een bestelling hebben gedaan en wij zouden daarom ook iedereen aanraden om hier ook een keer te kijken of u hier ook iets moois kunt kopen. 

Deze site is de moeite van het onthouden waard 

Creatievelingen die graag eens iets nieuws willen proberen, raad ik aan om deze site een keer te bekijken omdat:

  • U hier heel veel mooie materialen kunt inslaan 
  • U hier altijd kunt profiteren van zeer scherpe prijzen 
  • Deze site heel goede service levert

Surf dus zelf ook een keer naar magneetverfmagneten.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn