Heb je het gevoel dat het niet helemaal lekker loopt binnen je team en blijkt dat ook uit de resultaten? En weet je niet helemaal waar dit aan ligt? Dan is het verstandig om eens goed naar de betrokkenheid van medewerkers te kijken. Veel bedrijven vergeten dit onderdeel binnen de organisatie, terwijl dit een essentieel element is als je een bedrijf zo goed mogelijk wil laten functioneren. Dan kan ik me voorstellen dat je de betrokkenheid van medewerkers wil verbeteren. Maar dan is de vraag: hoe doe je dat? Het antwoord op deze vraag is niet zo makkelijk te geven. Daarom zou ik je in dit geval willen voorstellen om een externe partij in te schakelen. Een professioneel iemand die ervaring heeft op dit vlak en als geen ander weet hoe je de betrokkenheid van medewerkers kunt verhogen. Ik heb een goede tip, want Bixxs is het bedrijf dat je onder meer hiervoor kunt benaderen. En ik weet uit eigen ervaring dat die investering het meer dan waard is. Dus wil je de betrokkenheid van medewerkers verhogen binnen je bedrijf om de sfeer, verbinding en uiteindelijk resultaten te verbeteren? Ga dan snel naar de site van Bixxs om zelf te ontdekken wat zij voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Bixxs kan als geen ander de betrokkenheid van medewerkers verhogen

Wil je de betrokkenheid van medewerkers verhogen, dan is Bixxs een geweldige optie. Wieteke Corstiaans geeft namelijk niet alleen advies op dit gebied, maar geeft ook trainingen. Dan wordt niet alleen gekeken naar hoe je dit meer voor elkaar kunt krijgen. Maar zij heeft ook de kennis en kunde in huis om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Wil je een succesvol bedrijf dat goed loopt en goede resultaten behaalt? Dan is de betrokkenheid van medewerkers essentieel. Ik heb een eigen bedrijf en zag dat de resultaten niet zo goed waren als zou kunnen. Op het financiële en productieve vlak was alles goed geregeld, dus ik begreep niet goed waar het aan lag. Gelukkig kwam ik op een gegeven moment met Bixxs in aanraking, waardoor ik me ineens op de betrokkenheid van medewerkers ging richten. Ik zag dat deze bepaald niet optimaal was, waardoor ik Corstiaans inschakelde als trainer. Ik had zelf namelijk geen idee hoe ik die betrokkenheid van medewerkers zou kunnen verbeteren. En ik begreep wel dat dit essentieel is, je wil dat je medewerkers zich voor honderd procent inzetten en dat gebeurt niet als ze zich niet betrokken voelen. Je hebt die betrokkenheid en dat groepsgevoel nodig voor betere resultaten. Op die manier kan iedereen zijn of haar kwaliteiten optimaal benutten. Na een traject merkte ik inderdaad verschil. Ik kan het niet precies beschrijven, maar de sfeer was anders. Ik voelde meer energie op de werkvloer en uiteindelijk stegen de resultaten ook nog. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat Bixxs dit voor elkaar heeft weten te krijgen.

Van teambuilding tot conflict hantering

Daarnaast kan Bixxs nog meer voor je betekenen:

  • Teambuilding communicatie
  • Energiemanagement
  • Samenwerking verbeteren
  • Conflict hantering

Er gebeurt zo veel op de werkvloer, dat het altijd verstandig is om een goed bureau in te schakelen om te zorgen dat alles hier goed verloopt. Het is niet te beschrijven hoeveel invloed een trainer kan hebben op een groep collega’s. Ik kan het iedereen aanraden om contact te zoeken met Bixxs om te ontdekken hoe zij jouw bedrijf kan verbeteren. Sta hier open voor en dan zal je de sfeer zien verbeteren en de resultaten zelfs zien stijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn