Hockeysokken in de beste kwaliteit

Bij het sporten is het altijd belangrijk om geschikte kleding te dragen. Zit jij op hockey, dan komen goede shirts, schoenen, hockeysokken en een rokje zeker van pas! Het lijkt misschien een futiliteit om hiervoor speciale sokken te kopen, toch is het echt wel van belang om deze te dragen. Een juiste pasvorm is bijvoorbeeld erg belangrijk, om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt rennen, sprinten en draaien zonder dat jouw sok in de weg gaat zitten. Ook mogen jouw hockeysokken natuurlijk nooit irriteren, je wilt geen dikke naden hebben die zorgen voor blaren en ook plooien mogen niet ontstaan. Ze moeten echt goed strak om de voet zitten. Daarnaast word je natuurlijk zweterig tijdens het sporten en het is vervelend als je dit ook echt kunt voelen in je schoenen. Een goede hockeysok neemt dan ook snel transpiratie op, zodat jouw voeten droog aan blijven voelen. Tot slot is het van belang dat ze stevig zijn. Met alle bewegingen die tijdens het hockeyen maakt, kun je wel wat extra steun gebruiken. Door te kiezen voor hockeysokken met een verdikking bij de hiel en de voorvoet, bied jij jouw voeten de steun die ze nodig hebben! Daarom is het dus echt aan te raden om kleding te dragen die speciaal voor deze sport gemaakt is!

Hockeysokken in leuke kleuren

We noemden hiervoor een aantal zaken die van belang zijn om in het oog te houden bij de aankoop van hockeysokken, namelijk:

  • de pasvorm
  • de dikte van de naden
  • de stevigheid
  • de vochtopname

Maar als jij op het veld staat, dan wil je natuurlijk niet alleen maar dat alles goed zit, je wilt ook dat het er allemaal een beetje leuk uitziet. Voor wedstrijden heb je vaak geen eigen keus in hoe de sok er uit mag zien, je dient je dan meestal gewoon te houden aan de kleuren van jouw hockeyclub. Dit is logisch, je gaat immers voor de rest ook in tenue gekleed en door de gelijke kleding straal je als team ook eenheid uit. Tijdens trainingen is dit echter niet nodig en dan kun je gewoon helemaal zelf bepalen wat voor hockeysokken en andere kleding je draagt. Je kunt je dan helemaal uitleven en kiezen voor de vrolijkste kleuren en de leukste patronen, net wat jij mooi vindt! Door te kiezen voor hockeysokken die opvallen en die niemand anders heeft, kun jij je echt even onderscheiden van de rest van de groep en je eigen stijl creëren.

ColorMeSocks biedt goede kwaliteit

Helaas bieden vele sportzaken eigenlijk maar heel erg weinig keus aan op het gebied van sportsokken en helemaal als het aankomt op hockeysokken valt er vaak maar weinig te kiezen. Dat is natuurlijk heel erg jammer als jij graag eens wat anders wilt dan gewoon effen wit, zwart of blauw bijvoorbeeld. ColorMeSocks brengt hier echter verandering in, zij bieden deze sokken in heel veel verschillende varianten aan! Of je nu roze hockeysokken wilt of gele, groene of witte, het is allemaal mogelijk! Ook wat dessins betreft kun je uit heel veel verschillende opties kiezen, zoals kersen, sterren, emoji’s, uilen of spoken. Keus genoeg dus! En niet alleen het uiterlijk is bij hen goed, ook de kwaliteit is uitstekend. Ze beschikken over alle belangrijke eigenschappen die hierboven genoemd werden en voldoen daardoor prima aan alle eisen die jij aan sportkleding stelt. Daarnaast kun je er bij ColorMeSocks ook nog voor kiezen om je eigen ontwerp te laten maken, erg leuk als je bijvoorbeeld met je hele team dezelfde bijzondere hockeysokken wilt gaan dragen! Ook daarvoor zijn zij dus een uitstekend adres om naar toe te gaan! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn