Label123 - HK LivingBent u aan het verhuizen of woont u al jaren in hetzelfde huis met dezelfde meubelen? Dan kunnen we het ons voorstellen dat u toe bent aan iets nieuws. Denkt u dan eens aan label123.nl want wij zijn een website waar we vele meubelen in alle soorten en maten verkopen. Een merk waar we bijzonder trots op zijn aan te mogen bieden in ons assortiment is HK Living en HK Living stellen we dan ook centraal in deze tekst. Toegegeven, de meubels en artikelen van HK Living zijn niet voor iedereen weggelegd vanwege de prijs die wat aan de hoge kant kan zijn voor sommigen, maar als u hier even wat geld voor opzij legt dan zult u kunnen investeren in dit unieke Nederlandse merk dat hard aan de weg aan het timmeren is. De prijs is wat hoger omdat het om bijzondere designmeubelen gaat. Overigens leveren we vaak erg scherpe kortingen op vele producten waaronder artikelen van HK Living dus houdt u onze site scherp in de gaten en profiteer van deze kortingen. Bookmark onze site en neem wekelijks een kijkje of maak uzelf lid van onze gratis nieuwsbrief die u vervolgens eens in de zoveel tijd in uw inbox zult ontvangen. Dit kunt u doen door op de site uw e-mailadres achter te laten. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kunt u zichzelf eenvoudig weer uitschrijven. Maar doet u dat niet voordat u HK Living in huis hebt gehaald. HK Living meubelen gaan heel erg lang mee en het zal ons niets verbazen als u het van generatie op generatie door kunt geven. Eigenlijk hoeft u maar eens in uw leven meubelen te kopen en dat zijn HK Living meubelen. Dat is dan ook de reden dat deze investering zich zeker zal uitbetalen. Bent u al overtuigd? Kom dan eens op de website een kijkje nemen, we helpen u graag verder.

Unieke meubels van het merk HK Living

Na een korte blik op de site zult u al snel weten of HK Living iets voor u is. En dan hebben we het nu niet over de prijzen, die doen er even niet toe. Het gaat daar sowieso niet om, u moet kopen wat u mooi vindt en u niet af laten leiden door de bedragen. Uiteraard dient u wel op de kleintjes te letten maar zo duur is HK Living nu ook weer niet. Zeker niet wat u er voor terugkrijgt. Het design van de HK Living artikelen moet wel bij de rest van uw interieur passen. Hebt u een industrieel design en vindt u dit erg mooi? Houdt u van grijze tinten in huis en meubelen van hout zodat het een rustieke omgeving creëert in uw eigen huis? Als dat is waar u voor wilt gaan dan zit u met HK Living zeker goed. U zult de plank niet mis kunnen slaan als u van dit industriële design houdt. En ook binnen dit design zijn er nog zoveel mogelijkheden al was het alleen al dat vooral metalen zoals aluminium erg gebruikelijk zijn bij deze stijl en die vindt u juist niet erg veel terug bij HK Living omdat zij meer van warme materialen zoals hout houden. Vandaar dat HK Living een unieke combinatie aan materialen en van stijlen heeft en zodoende zal iedereen die ook maar een beetje van binnenhuisarchitectuur op de hoogte is HK Living herkennen. Ook dat is vast en zeker iets wat u wel ziet zitten want er is niets zo leuk als de erkenning krijgen dat u uw huis mooi hebt ingericht. In principe is HK Living een beetje te vergelijken met meubelen zoals u die ook bij de Ikea kunt vinden. Dit is natuurlijk een beetje vloeken in de kerk maar we hebben het dan over het ontwerp en stijl. Maar als u zich wilt onderscheiden en een echt duurzaam product wilt hebben dat er een beetje op lijkt, dan weet u nu waar u zijn moet. Dan hoeft u het na ontvangst heus niet nog in elkaar te zetten en zult u niet met losse stukjes meubel blijven zitten. We leveren ze geheel gemonteerd bij u af dus wacht niet langer maar bestel vandaag nog al uw HK Living producten. Zeker als ze met grote korting te verkrijgen zijn kunt u er maar beter zo spoedig mogelijk bij zijn.

Bestel alles van hen via onze webwinkel

We zijn er bijzonder trots op HK Living producten te mogen leveren. En het gaat hierbij niet alleen om meubelen zoals kasten, stoelen en tafels maar ook om lampen, bloempotten, footlockers en ga zo maar door. U kunt de HK Living producten dan ook overal moeiteloos in uw huis neerzetten, eigenlijk past het overal bij zo lang de rest van uw design er wat op lijkt. Bestellen is vervolgens een peulenschil. Dat wijst zich vanzelf wel dus we zullen er niet al te veel woorden aan vuil maken. Kijkt u vandaag nog naar onze geweldige collectie aan producten van dit gerenommeerde topmerk en profiteer van onze lage prijzen. Wat we zoal hebben? Het gaat te ver om de hele lijst hieronder te produceren dus we hebben enkel een korte samenvatting gemaakt:

  • Kinderstoeltjes
  • Kapstokken
  • Houten bankjes
  • Was- en bordenrekjes
  • En nog veel, veel meer

En dat is alleen nog maar van dit merk, we hebben nog veel meer voor u in petto. Schroom niet maar bestel vandaag nog online!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn