Wanneer iemand komt te overlijden, is er altijd sprake van een nalatenschap van de overledene. Het kan echter gebeuren dat hier onduidelijkheid over ontstaat. Dat kan vele oorzaken hebben. Wij merken vaak dat wanneer iemand komt te overlijden, er snel geschillen ontstaan over de erfenis. Wij kunnen dan als advocaat erfrecht veel voor u betekenen en daar willen wij in deze korte tekst graag wat meer over vertellen. U zult merken dat wanneer u bijvoorbeeld een erfenis moet verdelen, de spanningen tussen de erfgenamen vaak snel kunnen oplopen. Het is namelijk niet altijd even duidelijk wat er in het testament van de overledene staat en vandaar dat het de moeite waard is om een advocaat erfrecht in te schakelen wanneer u merkt dat er geschillen ontstaan. Ook kan het zijn dat u tot de ontdekking komt dat u bijvoorbeeld bent uitgesloten van de erfenis. Dit kan het geval zijn wanneer er al voorafgaand aan het overlijden van het familielid conflicten waren in de familie. Het is echter zo dat u altijd recht heeft op een deel van de erfenis. Het gaat hier dan vooral over het geld dat er beschikbaar is. Het is namelijk zo dat het in Nederland niet mogelijk is om iemand geheel uit te sluiten van de erfenis. Iedereen krijgt zijn of haar deel. Als advocaat erfrecht kunnen wij u helpen om uw deel te verkrijgen wanneer u dit niet vanzelf heeft gekregen. Wij kunnen als advocaat erfrecht precies laten zien wat u moet doen om uw deel op te eisen en om het uiteindelijk te ontvangen. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer gebruik zou willen komen maken van onze diensten als advocaat erfrecht omdat wij u graag willen helpen. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Brenneradvocaten.nl. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden en wij hopen dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen.

Een advocaat erfrecht zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft

In heel veel families ontstaan ruzies en dat kan zijn weerslag hebben op de erfenis die beschikbaar komt na het overlijden van een van de familieleden. Wanneer in het testament is opgenomen dat een kind weinig tot niets zal krijgen, kunt u dat aanvechten. Het is namelijk zo dat u recht heeft op uw legitieme portie. Als advocaat erfrecht hebben wij al heel veel mensen mogen helpen die hun legitieme portie wilden opeisen. Het is belangrijk om te weten dat de legitieme portie iets anders is dan het kindsdeel. In praktijk lijken deze twee onderwerpen weliswaar op elkaar, maar toch zijn ze heel erg verschillend. Het is namelijk zo dat een legitieme portie alleen ter sprake komt wanneer u bent uitgesloten van de erfenis. Uw kindsdeel is daarom ook altijd hoger dan deze legitieme portie. Als advocaat erfrecht kunnen wij u laten zien waar u recht op heeft en hoe u dit deel kunt opeisen. Wij raden u dan ook aan om onze hulp te komen inschakelen wanneer u in een dergelijk conflict bent beland. Wij hopen daarom ook dat u snel contact met ons wilt komen opnemen. Kijk snel even op Brenneradvocaten.nl.

Wij staan u graag bij

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons wilt komen opnemen omdat wij u graag willen bijstaan. Wij garanderen u dat:

  • u hulp krijgt van professionals binnen dit vakgebied
  • wij alle mogelijke opties bij langs zullen gaan
  • wij u de juridische ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons wilt opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn