Onze sportvereniging bestond vorig jaar twintig jaar en dat hebben wij gevierd met een grote rommelmarkt. Het was namelijk zo dat wij graag wat extra geld binnen wilden krijgen om een aantal aankopen voor de club te doen. Wij wilden namelijk graag een AED aanschaffen. Wij volgen het nieuws namelijk op de voet en wij krijgen vaak te horen dat een speler op het veld ineenzakt en dat maakte ons toch wel een beetje bang. Wij vonden het daarom een goed idee om een keer te kijken of wij ook een AED aanschaffen konden. Waar wij echter een AED aanschaffen wilden, dat wisten wij nog niet. Wij hebben toen maar even op het internet gezocht. Dit hebben wij gedaan door even te googelen op ‘AED aanschaffen’ en toen kwamen wij al heel snel heel veel interessante mogelijkheden tegen. Wij wilden graag een goede AED aanschaffen en vandaar dat wij ook niet per se voor de laagste prijs zouden gaan. Het gaat hier namelijk over mensenlevens en die zijn onbetaalbaar. Vandaar dat wij ook alles op alles hebben gezet om ervoor te zorgen om een goed vergelijkend onderzoek te doen. Zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de site AED-webshop.nl. Deze site sprak ons vanaf het begin heel erg aan omdat men hier heel veel mogelijkheden aanbood. Dat was echter niet het enige. Het was namelijk ook nog eens zo dat men hier heel veel korting bood. Dat sprak ons heel erg aan en vandaar dat wij hier graag een AED aanschaffen wilden. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van deze site om hen even het een en het ander te vragen over de producten die zij op hun site aanboden. Zo kregen wij al heel snel een heel goed beeld van welke apparatuur wij zouden moeten aanschaffen. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij via deze site een bestelling gingen plaatsen.

Wij vroegen eerst advies voorafgaand aan het AED aanschaffen

Toen wij dus eenmaal op de site van AED-Webshop.nl terecht waren gekomen, hebben wij eerst gekeken naar de mogelijkheden om even advies in te winnen. Wij hebben namelijk zelf heel weinig ervaring met het AED aanschaffen en vandaar dat wij graag een medewerker van deze site wilden spreken om te vragen of iedereen bijvoorbeeld met de AED kon gaan werken. Wij vonden het heel erg prettig om te merken dat wij door een zeer deskundige medewerker te woord werden gestaan. Wij hebben dat heel erg op prijs gesteld en het was voor ons dan ook al heel snel duidelijk dat wij graag een bestelling wilden plaatsen via deze site. Wij gingen toen dus al snel een AED aanschaffen. Mocht u ook op zoek zijn naar een apparaat waar u levens mee kunt redden, dan raden wij u van harte aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel keus heeft en dat u hier voor ieder budget terecht kunt.

Informeer bij uw gemeente over subsidiemogelijkheden

Wanneer u even bij uw gemeente informeert naar de mogelijkheden die er zijn om subsidie aan te vragen voor een AED, kan dat u heel veel geld besparen, zo hebben wij gemerkt. Kortom:

  • surf even naar AED-webshop.nl
  • bekijk hier de verschillende mogelijkheden even
  • neem contact op met de mensen van deze shop voor meer informatie

Ik kan u deze site van harte aanraden. Wij zijn hier voor een heel goede prijs aan een heel erg goed product geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn