Heeft u fysieke klachten zoals hoofdpijn, stress, of andere psychosomatische klachten en weet u maar niet hoe u dit het beste kunt behandelen? Dan willen wij u graag aanraden om een keer te kijken of een vortexhealing misschien iets voor u is. Wij werken al heel lang met deze soort behandeling en wij hebben gemerkt dat heel veel van onze cliënten daar heel erg veel baat bij hebben gehad. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer bij ons langs te komen om te zien wat een dergelijke healing u allemaal zou kunnen brengen. Wij nodigen u daarom ook uit om met ons een vrijblijvend gesprek aan te gaan om te horen wat wij voor u zouden kunnen bewerkstelligen. Aan de hand van een vortexhealing kunnen wij diepere lagen in uzelf aanboren en dat kan een hoop duidelijk maken over de klachten waar u mee rondloopt. Wij merken dat een vortexhealing heel veel effect heeft op mensen met bijvoorbeeld astma, depressies, de ziekte van Crohn, maar ook dat het werkt bij allerlei soorten angst en woede die u eigenlijk niet helemaal kunt verklaren. Wij proberen heel diep op uw bewustzijn in te werken zodat u hierdoor meer in contact komt met uw eigen gevoel. Wij nodigen u daarom ook uit om een keer bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij vinden het belangrijk dat wij weten wie u bent omdat wij altijd in uw eigen tempo te werk zullen gaan. Wij zullen aan de hand van gesprekken en andere tools kijken waar bij u de blokkade zit en wanneer wij deze vinden, zullen wij daar aan gaan werken. Dat kan leiden tot emoties, maar wij nodigen u van harte uit om deze vooral toe te laten. Het is namelijk goed om deze emoties te verwerken en wij zullen u uiteraard de begeleiding bieden tijdens de vortexhealing om al deze emoties een plekje te geven. 

Wanneer u besluit dat u bij ons een vortexhealing wilt komen ondergaan, dan nodigen wij u van harte uit om een keer te komen kijken op onze website wat u allemaal van deze vortexhealing mag verwachten. Wij garanderen u dat u onverwerkte emoties tijdens de vortexhealing kunt voelen en dat u deze vervolgens een plek kunt geven. Onze cliënten ervaren na de behandeling dan ook vaak een gevoel van intense rust en voelen zich ook meteen veel meer ontspannen. Aangezien wij meerdere sessies zullen inplannen voor een vortexhealing, zult u merken dat u iedere keer meer rust zult ervaren. Uw lichaam moet hier aan wennen en vandaar dat u ook veel emoties zult ervaren. Zoals we in het voorgaande reeds aanstipten, kunnen wij u heel goed begeleiden in al deze emoties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw welzijn centraal staat tijdens de vortexhealing en wij zullen er dan ook alles aan doen om u goed te laten voelen. Uiteindelijk leren wij u ook hoe u dit gevoel zelf langdurig kunt vasthouden. Wij hopen daarom ook dat u voor onze vortexhealing wilt kiezen.

Onze therapie is volledig natuurgericht

Wij werken altijd volgens de inzichten die de natuur ons gegeven heeft en wij gaan altijd uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Wij zien onszelf dan ook eerder als begeleiders, dan als behandelaars. Wij nodigen u van harte uit om:

  • een keer naar onze site Energetische-Healing.nl te komen surfen
  • meer te lezen over de therapieën die wij u kunnen leveren
  • een afspraak met ons te komen inplannen

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn