Vorige maand ging ik uit met drie vrienden in Doetinchem. We hadden alle vier hier op de middelbare school gezeten en het leek ons een leuk idee om hier een avondje te stappen. We hadden met ze vieren in dezelfde klas gezeten en waren vanaf de middelbare school vrienden van elkaar. Daarna zijn we allemaal wat anders gaan doen, maar we bleven goede vrienden. We proberen elkaar nog regelmatig te zien, maar dat is lastig, omdat we allemaal ergens anders wonen. We vinden het belangrijk om elkaar te blijven zien en spreken nog maandelijks af. Een paar maanden geleden hadden we afgesproken om wat te gaan drinken, toen kwam het idee naar voren om te gaan stappen in Doetinchem. Een van mijn vrienden woont daar in de buurt en zei dat we bij hem konden slapen. Dit leek ons allemaal een leuk idee. Zelf was ik al jaren niet meer in Doetinchem geweest en dat was ook het geval met twee van de andere jongens. Alleen mijn vriend die nog in de buurt woont komt hier zo nu en dan. Op zaterdagmiddag spraken we af bij zijn huis, hierna namen we de taxi naar Doetinchem. We begonnen de avond in een Italiaans restaurant, hier werd het meteen al erg gezellig. De sfeer zat er goed in en we hadden veel te bespreken. Natuurlijk hadden we het ook over onze tijd op de middelbare school en veel leuke verhalen kwamen naar boven. Gelukkig is Doetinchem niet zo groot en ligt alles dicht bij elkaar. We liepen daarna naar een kroeg die een vriend aanraadde. Hier was het erg gezellig en bleven we de rest van de avond. Uiteindelijk wilden we een taxi van Doetinchem centrum naar huis nemen. Helaas zagen we dat er geen een taxi in Doetinchem centrum beschikbaar was. Volgens mij was er een groot evenement in de stad, waardoor er bijna geen taxi in Doetinchem beschikbaar waren.    

Snel een taxi in Doetinchem

Niemand had zin om te wachten, maar gelukkig had een vriend een oplossing. Hij pakte zijn telefoon ging naar beleentaxi en zocht op taxi Doetinchem. Hier vond hij een nummer dat hij moest bellen. Binnen tien minuten kwam er een taxi aanrijden die ons kwam ophalen. Dit was veel sneller dan wanneer we een taxi zelf hadden moeten vinden. Ik dacht eerst dat de website alleen voor een taxi in Doetinchem was, maar hij vertelde mij dat dit voor heel Nederland is. Als je het nummer van een locale taxi niet weet, dan ga je naar de site en kan je gemakkelijk een taxi vinden. Ik vond het een zeer handige website en bewaarde de site in mijn telefoon. Toen we terugkwamen naar het huis van mijn vriend namen we nog een paar drankjes en gingen we naar bed. We hadden een erg gezellige avond gehad.

Een erg handige website

Vorige week had ik voor mijn werk een taxi nodig om van mijn hotel naar een beurs te gaan. Het leek mij een goed idee om de website te testen die mijn vriend voor een taxi in Doetinchem had gebruikt. Ik vond de website erg gemakkelijk en had al snel een nummer dat ik kon bellen. Op het moment dat ik uit het hotel stapte stond de taxi al klaar. Ik moet vaak naar beurzen en evenementen voor mijn werk en dan is deze website erg handig.

  • Je kan gemakkelijk een taxi vinden in heel Nederland
  • Je hebt aan een website genoeg in de plaats van allemaal nummers
  • Binnen een paar stappen heb je een taxi   
  • De taxi’s staan binnen 10 minuten voor de deur
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn