strand-ballen - strandballen bedrukkenAls u strandballen wilt bedrukken dan doet u er goed aan om eens op onze website te kijken. Strandballen bedrukken is een van onze vele werkzaamheden. We zijn namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van diverse materialen en gebruiksvoorwerpen waaronder deze grote plastieken ballen. Hier kan uw kind zich urenlang mee vermaken. Sterker nog, u kunt er zelf ook vele uren plezier aan beleven als u graag in zee waadt met uw familie, gezin en/of vrienden. Ook uw hond zal het geweldig vinden om te ravotten met een van deze strandbalen. Het bedrukken is een techniek die we ons eigen hebben gemaakt. We maken modellen van logo’s maar kunnen ook tekst of een combinatie van afbeeldingen op de strandballen bedrukken. We maken daarom eerst een proefschets op basis van de door u aangedragen gegevens. Hebt u zelf een voorkeur qua kleur, lettertype of lettergrootte? Laat het ons dan weten als u met ons belt of e-mailt. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een schets en kunnen ook een proefdruk maken. Gaat u daarmee akkoord? Dan kan het strandballen bedrukken wat ons betreft van start gaan. Pas dan zullen we kosten in rekening brengen. U kunt bij strand-ballen.nl rustig de kat uit de boom kijken want u bent hier geen dief van uw eigen portemonnee. Klinkt u dit als muziek in uw oren en denkt u dat het strandballen bedrukken iets is voor uw bedrijf? Kiest u dan voor ons, daar gaat u geen spijt van krijgen. Strandballen bedrukken is voor ons een peulenschil. Op de website ziet u dat u de keuze hebt uit meerdere soorten ballen. Zo hebben we onder andere de volgende types in ons assortiment:

  • Strandballen met een doorsnede van 40 centimeter. Dit is onze meest populaire model en tevens zult u dit formaat het meest op de stranden en zwembaden in de wereld vinden.
  • Natuurlijk hebben we ook kleinere ballen, meer geschikt voor hondjes of kleine kinderen.
  • Lekker een party houden met vrienden? Kies dan voor de grote strandballen. Het bedrukken ervan is niet minder moeilijk voor ons.
  • Niet alleen kunt u uw strandballen laten bedrukken, we hebben ook coole andere 3d-objecten voor in het water. Deze zijn niet als de ballen snel op te blazen zonder hulpmiddelen. Denk hierbij aan een banaan, een levensgrote fles en nog veel meer.

Meer informatie over het strandballen bedrukken

Waarom zou u strandballen bedrukken? Of misschien is deze vraag beter: waarom zou u het strandballen bedrukken aan ons overlaten. Dit zijn twee aparte vragen. Laten we met die laatste beginnen. We garanderen topkwaliteit, snelheid en de laagste prijs. Daarnaast zijn er geen verzendkosten aan uw bestellingen verbonden. Waarom zou u nu nog naar een drukkerij gaan terwijl u dit geheel online kunt regelen? Niet alleen leveren we snel, ook leveren door heel Nederland. Wat wilt u nu nog meer? Hopelijk hebben we uw tweede vraag nu beantwoord. De eerste vraag heeft te maken met uw doelgroep. Probeert u jonge mensen, sportievelingen, jonge gezinnen en strandliefhebbers te bereiken? Dan is het strandballen bedrukken zeker iets voor u. Want u hebt daarmee een prachtig relatiegeschenk in handen. Reken er maar op dat velen jaloers worden op uw strandbal. Deel ze daarom uit in kerstpakketten aan uw collega’s. Dat is een leuk presentje om te krijgen in de wintermaanden. Dan hebben uw werknemers iets om naar uit te kijken. Staat u vaak op jaarbeurzen en wilt u eens iets anders dan al die standaardcadeautjes? Pennen en kopjes, dat weten we nu wel. Kies iets moderns uit zoals deze strandballen. Het bedrukken van ander promotiemateriaal is voor ons geen enkel probleem. We kunnen zo wel 2d-objecten als 3d-objecten bedrukken met wat u dan ook maar wenst. Naast het strandballen bedrukken kunnen we bijvoorbeeld fietslampjes, paraplu’s, T-shirts en nog veel meer bedrukken. Deze website is namelijk een onderdeel van promoboer.nl, dus kijkt u daar rustig rond als u een ander geschenk wilt bedrukken in plaats van deze ballen voor op het strand.

Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan

Hebt u het idee dat het strandballen bedrukken iets is wat veel kan opleveren voor uw bedrijf? Is dit voor u de manier om reclame te voeren? Of kiest u toch liever voor een van onze andere relatiegeschenken? Kijkt u dan op onze website en vraag vervolgens advies. We zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren en buiten deze tijden om kunt u natuurlijk een e-mail sturen. We doen er alles aan om zo spoedig mogelijk bij u terug te komen. Dus daagt u ons eens uit met uw ideeën. We zijn erg benieuwd naar uw wensen en hopen dat het voor ons mogelijk is om uw project te realiseren. Hebt u nog geen logo of slagzin? Schrijf dan een competitie uit of laat het aan onze designers over. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij deze ballen niet alleen kunnen bedrukken maar ze zelfs produceren in onze fabriek. Daardoor zijn we verreweg de goedkoopste leverancier van dit artikel in Nederland die in staat zijn om het geheel naar uw wensen te bedrukken. Vergeet niet om het laatste nieuws te volgen. We hebben al een erg grote selectie aan soorten ballen en andere 3d-objecten maar die blijven we in de toekomst uitbreiden. Als u onze website tussen uw favorieten zet dan kunt u zo nu en dan eens een kijkje komen nemen naar deze nieuwe selectie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn