Als vrouw heb je het elke maand soms zwaar te verduren. Uiteraard raak je er aan gewend en dus wordt het onderdeel van je maandelijks routine, maar dat wil niet zeggen dat het daardoor opeens geen vervelend probleem meer is. Menstrueren is gewoon onplezierig en daarom is het fijn dat er oplossingen zijn die dat vervelende gevoel kunnen minimaliseren. Zo kun je via practicups.nl bijvoorbeeld een menstruatiecup bestellen. Je hebt allerlei soorten maandverband en tampons, maar deze zijn voor veel vrouwen een doorn in het oog. Het voelt oncomfortabel en ook qua hygiëne zijn het lang niet altijd de beste middelen om te gebruiken tijdens de menstruatie. Daarnaast is het ook niet goedkoop als je elke maand opnieuw een aantal tampons moet kopen of een nieuwe selectie maandverband. Individueel gezien is het allemaal wel te overzien, maar je moet er wel rekening mee houden dat je elke maand opnieuw moet investeren in deze artikelen. Dat is dus 12 keer per jaar en dat gaat een flink aantal jaren door. Dat is over de hele linie genomen dus best wel een hoop geld. Een menstruatiecup is voor veel vrouwen dan ook een uitkomst. Deze voelt gewoon comfortabel aan en is een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld maandverband. Daarnaast kun je een menstruatiecup na gebruik eenvoudig schoonmaken en opnieuw gebruiken. Dat betekent dat je niet elke maand een nieuwe menstruatiecup hoeft te kopen. Dat is uiteraard financieel gezien een groot voordeel. Een menstruatiecup gaat gemiddeld wel 10 jaar mee en dat betekent dat je ongeveer 4000 tampons in de winkel kunt laten liggen. Je draagt zo dus ook nog eens een steentje bij aan het milieu, want al die tampons en maandverbanden verdwijnen immers in de afvalcontainer. Dus als je een menstruatiecup wilt gaan gebruiken, dan kun je deze bestellen via practicups.nl. 

Surf naar practicups.nl en bestel jouw eigen menstruatiecup

Je hoeft niet naar de winkel te gaan om daar een menstruatiecup te kopen. Je kunt deze namelijk eenvoudig bestellen via de website van practicups.nl. Mocht je je ongemakkelijk voelen bij de aanschaf van een dergelijk product, dan is het uiteraard prettig dat je het gewoon bij de webwinkel kunt bestellen. Mocht je kiezen voor een menstruatiecup van practicups.nl, dan profiteer je van enkele voordelen. Een paar zijn hierboven al aan bod gekomen, maar er zijn er nog meer zoals: 

  • De cup droogt je vagina niet uit
  • De cup voorkomt nare geurtjes
  • Tot wel 12 uur bescherming
  • Neemt 3 tot 5 keer meer op dan een tampon
  • Je ontvangt twee cups

Omdat de cup goed moet passen ontvang je direct twee cups. Beide cups hebben een verschillend formaat. Zo weet je zeker dat je altijd een cup ontvangt die past. Je kunt immers niet een cup passen en terugsturen.

Bestel snel via practicups.nl

Bestellen is heel eenvoudig en het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Als je voor 23:30 bestelt, dan heb je de cups de volgende (werk)dag al in huis. De cups worden altijd gratis verzonden en ze kosten je slechts 27,25 euro. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn