Is er iemand binnenkort jarig of heb je iets anders speciaals te vieren? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om hiervoor een speciaal spandoek te laten maken. Maar waar kun je hier nu het beste voor kiezen? Bij welk bedrijf kun je er iedere keer weer op vertrouwen dat zij de juiste kwaliteit zullen afleveren en dat zonder dat je wekenlang op de levering van het product hoeft te wachten. Hiervoor ben je aan het juiste adres op de website van de Spandoekgigant.nl. Hier vind je een zeer ruim assortiment van verschillende soorten spandoeken en dat zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

  • Premium
  • Glossy
  • Mat

Dit zijn drie voorbeelden van soorten spandoeken die je op de website van de Spandoekgigant.nl kunt bestellen. Er is ook nog een vierde optie waar je voor kunt gaan, namelijk frontlit. Op de website van dit bedrijf kun je uiteraard een hoop meer informatie vinden over de verschillen die je hiertussen kunt waarnemen en je kunt aan de hand daarvan bepalen waar jij nu het beste voor kunt kiezen. Een ander belangrijk punt om in de gaten te houden is om te kijken wat je nu precies met het spandoek wilt doen. Komt het bijvoorbeeld in een fel verlichte ruimte te hangen? Dan is een glossy variant misschien een minder goed idee. Met premium weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit hebt, maar misschien heb jij simpelweg wel de voorkeur voor mat. Uiteindelijk is het natuurlijk aan jou om hier een keuze in te maken.

Makkelijk het spandoek ontwerpen

Het leuke van het zelf ontwerpen van een spandoek is dat je er iemand echt mee kunt verrassen. Dit is dus inderdaad ideaal voor iemands verjaardag of voor een speciale gebeurtenis. Stel, iemand bij jou in de familie heeft net een kindje gekregen. In plaats van om een standaard spandoek te kopen waar altijd alleen maar het standaard “jongen” of “meisje” op staat, kun jij met je gepersonaliseerde en geheel zelf ontworpen exemplaar de naam van het kindje erop kwijt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het geboortekaartje en deze op een zeer groot spandoek laten drukken. Als dat geen warm welkom is voor het kindje, dan weten wij het ook niet meer! Je kunt natuurlijk allerlei dingen doen op dit gebied. En we raden je zeker aan om je eigen creativiteit hierin lekker op de loop te laten gaan. Op het gebied van het ontwerpen heb je op de bovenstaande website twee opties: je kunt een al eerder ontworpen document uploaden op de website of je kunt zelf met je ontwerp skills aan de slag op de website. Je vindt hier de juiste middelen ervoor.

Het plaatsen van je bestelling

Als het ontwerpproces eenmaal voorbij is, dan wordt het natuurlijk tijd om ook daadwerkelijk de bestelling te plaatsen. Je moet hierbij rekening houden met de verschillende levertijden die ze hier hebben. De standaard levering duurt ongeveer 8 werkdagen. Heb je het spandoek sneller nodig? Dan heb je nog een aantal andere opties waar je, tegen een meerprijs, voor kunt kiezen. Denk hierbij aan een snelle levertijd van 4 werkdagen, een spoedlevering die je voor 13.00 uur ’s middags kunt plaatsen en die dan de volgende dag bij je afgeleverd wordt of de last minute bestelling. Bij deze bestelling zal het spandoek niet bij je afgeleverd worden, maar je kunt deze wel nog dezelfde dag ophalen bij het bedrijf. Als je het spandoek dus echt snel nodig hebt, dan is dat waarschijnlijk je beste optie. Maak je ontwerp vandaag nog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn