Ccvshop - Hoog in GoogleVoor iedereen met een eigen bedrijf of een webshop is het van belang dat uw website gevonden wordt door potentiële klanten. U bereikt dit door hoog in de Google zoekresultaten te komen staan. Het is algemeen bekend dat de gemiddelde internetgebruiker niet verder klikt dan de eerste twee of drie pagina’s. Door de grote hoeveelheid informatie die met een bepaalde zoekterm op te vragen is, is het niet goed om uw website ergens achteraan te hebben staan. Door hoog in Google te staan vergroot u de kans dat mensen bij uw pagina uitkomen. U kunt nog zo’n mooie website hebben ontworpen, die ook nog eens volledig voldoet aan de laatste eisen, maar wanneer uw website niet gevonden wordt, houdt het op. Bij ccvshop.nl helpen wij u graag met het verbeteren van de zichtbaarheid van uw website. Er zijn verschillende voordelen van een website die hoog in Google staat:

  • Uw website wordt meteen gevonden door bezoekers
  • U krijgt meer klanten en verkoopt daardoor uw product beter
  • U vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf

Veel bedrijven met een goed lopende webshop hebben een groot aantal vaste klanten. Deze mensen zullen zeker vaak terugkomen en een aankoop doen. Het is echter ook van groot belang dat u met uw bedrijf steeds weer een nieuwe stroom klanten trekt. U moet up to date blijven en vooral ook zichtbaar. Door hoog in Google te staan trekt u ook bezoekers en kopers naar uw website die wellicht voor het eerst naar uw product op zoek zijn. Hoog in Google staan blijft dus heel belangrijk, niet alleen voor de zichtbaarheid in het begin.

Wilt u ook hoog in Google komen te staan?

U kunt uw website op een aantal manieren veranderen om hoog in Google te komen staan. Er bestaan heel veel verschillende soorten criteria, maar belangrijk is om te kijken naar hoe relevant uw website is. Hierbij is het belangrijk dat een bepaalde zoekterm die wordt ingevoerd zo goed mogelijk aansluit bij hetgeen er op uw website te vinden is. De inhoud moet dus overeenkomen met datgene waar mensen naar op zoek zijn. Hoe beter dit op elkaar aansluit, hoe hoger uw website in de resultaten van de zoekmachine verschijnt. Uw website moet dus op to date zijn. Waar zoeken mensen naar? Een website moet steeds weer worden verbeterd om hoog in Google te komen staan. Het is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan om uw website zodanig aan te passen dat u hoog in Google komt. Want hoe gaat u uw website dan optimaliseren? Om het beste resultaat te bereiken is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen die voor u alle juiste verbeteringen toe kan passen. Zo weet u zeker dat u niets verandert dat averechts werkt. Ccvshop.nl helpt met het verbeteren van uw website om hoog in de Google zoekresultaten te komen. Ook is het van belang dat de structuur van de website goed in de gaten wordt gehouden. Google analyseert heel veel, dus is het verstandig om niet alleen uw website up to date te houden wat informatie betreft, maar ook te zorgen voor een betrouwbare hosting. Om hoog in Google te staan moet er dus waarschijnlijk wat gesleuteld worden aan uw website, maar dan krijgt u er ook veel voor terug. Het resultaat is meteen te meten en de grotere groep bezoekers die naar uw website komen zullen ook eerder producten aankopen.

Goed op de hoogte van de laatste social media

Heel belangrijk voor elke website is het gebruik van social media. In deze tijd kunt u er eigenlijk niet meer omheen. U geeft door social media niet alleen mensen de kans hun mening te geven of vragen te stellen, maar u kunt zelf ook snel in contact komen met uw doelgroep en inspelen op actuele gebeurtenissen om uw product of dienst aan de man te brengen. Google ziet het gebruik van social media als een pluspunt. Wanneer u uw webshop aanpast met goede links naar belangrijke websites komt uw pagina hoog in Google te staan. Een goede manier dus om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Uiteraard is daarnaast ook linkbuilding cruciaal om hoog in Google te komen. Linkbuilding is lastig en u kunt dit het beste aan een professioneel bedrijf overlaten. Wij helpen u graag met het verbeteren van uw website op al deze punten. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen of door een email te sturen. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Het is uiteindelijk het doel dat u hoog in Google komt met uw website, het beste is een notering in de top 10. Voordat de website kan worden aangepast is het van belang om te kijken wat er al is en hoe de website in de zoekresultaten naar voren komt. Dit kan snel worden bekeken door het uitvoeren van een analyse. Elke website is anders en daarom is het van belang een goed plan samen te laten stellen, zodat uw website met zorg verbeterd en geoptimaliseerd wordt. Door het beter vindbaar maken van de webshop of de bedrijfswebsite kunt u er van uitgaan dat u in korte tijd veel meer bezoekers krijgt. Hoog in Google staan is dus ontzettend belangrijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van het aantal bezoekers die elke dag naar hun website komen. Maar ook om de zichtbaarheid te verbeteren is een goed resultaat in de zoekmachine een absolute must.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn