Reizen was voordat ik de taxi van Dordrecht naar Schiphol ontdekte voor mij vaak een stressvolle aangelegenheid. Ik ben er dan ook geen fan van en zou het liefst gewoon direct naar de plaats van bestemming worden getransporteerd. Helaas is de techniek nog niet zover en dus moet ik heel vaak met het vliegtuig. Dat is op zich al vervelend genoeg, want ik heb sterk de indruk dat de beenruimte met elke vlucht kleiner wordt. Opgevouwen als een sardientje in een blik, moet ik de reis zien te verduren. Maar dat is helaas niet het enige. Eerst moet ik een reis maken naar het vliegveld en dat is op zichzelf al een zeer stressvolle aangelegenheid. Punt is dat je een vlucht niet mag missen. Als je net 5 minuten te laat bent, dan is het niet zo dat er een half uurtje later een nieuwe vlucht vertrekt. Er vertrekken natuurlijk vele tientallen vluchten, maar jij hebt alleen maar één ticket voor die ene vlucht die jij net hebt gemist. Daarna is het dan ook einde verhaal. Je moet dan een nieuw ticket kopen en vaak voor aanzienlijk meer geld en het moet dan ook maar net zo zijn dat die vlucht nog op dezelfde dag vertrekt. De druk om op tijd te zijn zorgt dus voor enorm veel stress. Ik heb zelf geen auto, dus ik ging vroeger dan ook vaak met de trein. Als ik met de trein moet naar het vliegveld vanaf Dordrecht, dan ga ik du ook letterlijk 5 uur van te voren van huis. Zelfs dan zit ik nog steeds te stressen. Je weet immers nooit wat er met die treinen gebeurt. Er hoeft maar een sneeuwvlokje uit de lucht te vallen of het hele treinverkeer ligt plat. Dus daarom ga ik nu met de taxi van Dordrecht naar Schiphol. Ik kan je vetellen, dat zorgt voor een heerlijke relaxte reis. De taxi van Dordrecht naar Schiphol haalt je thuis op en dus hoef je niet eerst naar het station te reizen. Je kunt de trein daardoor immers ook nog eens missen. Je kunt je koffers meteen in de kofferbak van de taxi van Dordrecht naar Schiphol deponeren en in de comfortabele taxi gaan zitten. Treinen zijn ook niet bepaald comfortabel en je deelt de trein met je medereizigers. Er zitten altijd wel luid pratende mensen in de trein of krijsende baby’s of jongelui die hun muziek op vol volume zetten. In de taxi bepaal jij of de radio aan gaat, je geniet van airco en je kunt overgeven aan de rust onderweg naar het vliegveld.

Wat is de beste taxi van Dordrecht naar Schiphol?

Het is natuurlijk wel zo dat het comfort van je reis afhangt van de professionaliteit van de taxiservice. Voor een taxi van Dordrecht naar Schiphol kies ik dan ook steevast voor JAD Taxi Centrale. Het is voor mij van belang dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat ik zo ontspannen mogelijk kan reizen. Dat is bij JAD Taxi Centrale dan ook allemaal goed geregeld. De chauffeur is altijd op tijd en levert me ook altijd op tijd af op het vliegveld. Wat betreft een taxi van Dordracht naar Schiphol zit je bij dit taxibedrijf dan ook helemaal goed. Maar je kunt niet alleen maar met de taxi van Dordracht naar Schiphol.

Het werkgebied van JAD Taxi Centrale

Op de site van jadtaxicentrale.nl zie je meteen waar dit taxibedrijf werkzaam is. Het werkgebied van JADTaxiCentrale.nl bestaat onder andere uit:

  • Drechtsteden
  • ‘s-Gravendeel
  • Mookhoek
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn