Bij ons in de cafetaria hebben wij de afgelopen jaren ingezet op gezondere voeding. Wij hadden namelijk alleen maar patat en een enkele keer kon je bij ons een appel kopen, maar daar hield het dan ook wel mee op. Wij hebben gemerkt dat onze mensen hier niet echt gelukkig meer van werden en dat steeds meer mensen zelf eten meenamen naar het werk. Daardoor konden wij de cafetaria dus bijna sluiten en dus hebben wij het roer omgegooid. Wij hebben toen gekeken waar behoefte aan was en het antwoord was dat men graag gezonde voeding wilde krijgen. Wij hebben daarom besloten om goede broodjes aan te bieden en om veel salades aan te gaan bieden. Wij hebben toen meteen besloten om een saladette aan te schaffen want in een saladette kun je je salades heel goed presenteren. Wij moesten namelijk niet alleen maar zorgen dat het menu zou veranderen, maar ook dat wij ons imago zouden verbeteren. Als wij daarom een saladette zouden kopen en in de cafetaria zouden plaatsen, dan zou iedereen kunnen zien dat wij ons werk serieus namen en dat wij er alles aan deden om te zorgen dat wij onze mensen gezonde voeding konden serveren. De vraag was even waar wij onze saladette moesten kopen en dus hebben wij online gekeken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat wij een goede saladette konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wanneer wij een saladette wilden kopen, wij het beste een keer naar de site van Gooshoreca.nl konden gaan. Wij hebben namelijk op een aantal fora gezien dat wanneer je een goede saladette wilt kopen, je het beste een keer naar deze site kunt gaan omdat je hier een heel goede deal kunt sluiten. Genoeg reden dus om hier een keer door het aanbod te gaan kijken en wij zagen al snel dat de recensenten geen woord gelogen hadden: wij vonden hier een zeer mooie saladette die geknipt was voor onze cafetaria. 

Deze saladette was een topaankoop

Wij zijn heel blij dat wij een  saladette gekocht hebben omdat wij merken dat deze saladette heel intensief gebruikt wordt. Mensen staan in de rij om hun salades samen te stellen en wij merken dat het zeer gewaardeerd wordt dat wij nu ook gezonde voeding aanbieden. Mocht u dus ook een gezonder aanbod willen presenteren in uw horeca-gelegenheid, kijk dan een keer of een saladette ook goed in uw zaak zou passen. Wij hebben geen seconde spijt gehad van de aankoop van onze saladette. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om een saladette te kopen, dan kunt u:
  • Even naar de site van Gooshoreca.nl surfen 
  • Bekijken wat deze specialisten u kunnen leveren 
  • Een bestelling plaatsen zodat u uw saladette snel bezorgd krijgt 

Ik hoop dat u hier goede zaken kunt doen. U zult zien dat u hier altijd voor een goede prijs de beste goederen kunt kopen. Wij gaan in de toekomst dan ook zeker vaker iets bij deze mensen bestellen.                                              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn