Hebt u toevallig inkoopschade aan auto opgelopen? Dan wilt u natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij nemen deze inkoopschade-auto graag van u over als het is afgekeurd of als de inkoopschade-auto zodanig is beschadigd door een ongeval dat het niet meer te repareren valt. Kijkt u maar eens op inkoopschadeauto.nl en laat u overtuigen van onze service. Een auto is duur en daar bent u dan ook zuinig op. Toch moet u na verloop van tijd een nieuwe auto kopen. Daar kan soms 20 jaar tussen zitten. Het probleem is alleen dat uw oude inkoopschade auto of occasion niet meer zo veel geld waard is, tenzij het bij grote uitzondering om een oldtimer gaat. Toch bieden we u altijd een meer dan acceptabel bedrag op deze inkoopschade auto want wij kunnen nog allerlei kanten uit met deze inkoopschade-auto. Want zeg nu zelf, u wilt waar voor uw geld omdat u met dat bedrag een gedeelte van een nieuwe auto of andere occasion kunt betalen. U hebt geen zin om lang te moeten wachten op de verkoop van een inkoopschade auto, zeker niet als u erg afhankelijk bent van uw personenwagen. U hebt tevens geen zin om allerlei advertenties op te stellen want dat kost erg veel geld en u krijgt een continue stroom van onbekende mensen aan de deur die tegen elkaar gaan opbieden. Neem daarom na het lezen van deze tekst direct contact met ons op.

We helpen u bij de verkoop van uw inkoopschade-auto

Uw schadeauto nemen wij maar wat graag van u over. U krijgt altijd een eerlijk bod dat conform is aan de markt. Hoe kunt u het beste uw wagen aanbieden? Door met ons te bellen. Op de website vindt u dan ook het telefoonnummer waarmee u ons snel kunt bereiken. Vergeet niet om de site op te slaan maar vooral om het telefoonnummer op te slaan in uw smartphone. Ook kunt u een e-mail sturen als u specifieke vragen hebt. Dat kan zowel door gebruikt te maken van uw eigen mailsoftware dan wel door het online formulier geheel in te vullen. We doen er alles aan om zo spoedig mogelijk te antwoorden. Onthoud in ieder geval dat bellen altijd het snelste resultaat geeft. Het is zelfs mogelijk om morgen al langs te komen want we werken snel en in heel Nederland. Via de mail is het daarentegen eenvoudiger om de precieze schade door te geven omdat u foto’s van de schadeauto kunt uploaden en naar ons kunt verzenden. Dan weet u in ieder geval zeker dat u een bod krijgt dat overeenkomt met uw wensen. Overigens is het zelfs mogelijk om ons in het weekend inclusief op zondag te contacteren!

 Binnen 24 uur kan dit klusje compleet zijn afgerond

Wat zijn zoal de voordelen van ons bedrijf naast het feit dat u snel van uw auto af bent?

  • Uw auto zal worden opgehaald door een erkend autoschadebedrijf,
  • We geven u dan direct een RDW vrijwaringsbewijs mee,
  • Op deze dag zal de chauffeur het bedrag ook direct cash aan u uitbetalen. Liever digitaal uitbetalen? Dat kan ook maar dat gaat een dag extra duren.
  • En we staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Leest u ook eens wat andere klanten over ons te zeggen hebben en vergeet niet om nadien ook zelf even een berichtje achter te laten als u tevreden bent over de service die we hebben verleend. Ook als uw auto niet meer rijdt en dus moet worden weggesleept kunt u op ons rekenen. Bekijk nu de website https://www.inkoopschadeauto.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn