De iPhone 8 hoesjes die wij bij gsmpunt aanbieden hebben we met zorg uitgezocht. Aan de ene kant willen we u een breed assortiment boordevol iPhone 8 hoesjes aanbieden. Bestaande uit book cases, back covers en bijvoorbeeld insteekhoesjes. Van uiteenlopend materiaal zoals leer, aluminium en plastic. En natuurlijk abstracte en erg simpele iPhone 8 hoesjes tot aan fleurige designs, bijvoorbeeld voor uw dochter. Maar aan de andere kant willen we wel kwaliteit aanbieden. De belangrijkste taak van deze iPhone 8 hoesjes is immers om uw telefoon te beschermen als uw telefoon op de grond valt, als er krassen op kunnen komen en zelfs als het te water raakt. Het moet simpelweg tegen een stootje kunnen en niet kapotgaan door de val. Bij een ernstige val kan het natuurlijk breken, maar als uw zuurverdiende iPhone 8 het daardoor heeft overleefd, dan hebt u eigenlijk niets te klagen. We raden het daarom aan om niet 1, maar meerdere iPhone 8 hoesjes te kopen. U kunt bijvoorbeeld iedere dag een andere back cover gebruiken met een ander design dat past bij uw kledingstijl of humeur van die dag. Of u koopt er meerdere zodat u altijd een leuk cadeautje voor een vriend achter de hand hebt liggen. Het enige probleem is dan wel dat de hoesjes tussen de diverse generaties van de Apple smartphones in grootte verschillen.

Wilt u gehele hoesjes of toch liever screen protectors

Tussen onze hoesjes voor de iPhone 8 die binnenkort wordt uitgebracht vindt u ook de screen protectors. Dit zijn geen hoesjes maar vormen een aparte categorie binnen ons assortiment. U kunt screen protectors geheel zelf aanbrengen door een keuze te maken tussen de verschillende merken. Koop het glas waar u het meeste vertrouwen in hebt en vergeet niet om de lijm erbij te bestellen. Dit is een snelle en transparantie lijm zodat u de screen protectors al binnen 45 seconden hebt vastgeplakt. Goed aandrukken voor een minuutje en uw smartphone is uitgerust met een geweldige beschermende laag. U zult niet merken dat er een extra laag op zit en ook het touchscreen zal niet anders aanvoelen of werken. U kunt deze screen protectors in twee materialen kopen:

  • De glazen variant, deze is iets duurder,
  • En de plastieken variant,
  • Daardoor is er binnen ieders budget een goede beschermlaag te vinden.

Misschien twijfelt u nog tussen een protector en een hoesje. Waarom zou u dan niet beide bestellen? Want een gevaar zit in een klein hoekje. U zoekt daarom ongetwijfeld naar de beste bescherming dus probeer dan zowel deze extra laag als een beschermend hoesje uit zodat u zelfs bij een zware valpartij niet bang hoeft te zijn dat uw smartphone gerepareerd moet worden. En ook al is dat wel het geval, dan hebt u er ongetwijfeld wel aan gedacht om een smartphoneverzekering af te sluiten.

Kijk ook eens bij de diverse accessoires in ons assortiment

Omdat de iPhone 8 nog niet in productie is genomen zijn de afgebeelde producten op onze website ook nog niet leverbaar. Toch werken we nauw met deze producenten samen en zullen als eerste in Nederland deze hoesjes kunnen leveren. Het zal niet lang meer duren voordat deze smartphone van de productieband rolt dus kijk alvast wanneer uw abonnement bij uw provider afloopt zodat u deze gadget vast kunt bestellen. En als u liever wilt wachten met het bestellen van onze accessoires, dan kunt u natuurlijk onze website bookmarken. Neem af en toe een kijkje om te zijn of het al leverbaar is of volg ons via Facebook, Twitter of door uzelf aan te melden voor de nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn