Ben jij op zoek naar healing in Den Haag? Kom dan langs bij Spiritueel Adviesbureau Yinas! Daar werkt Astrid Zoutenbier, een Tsjing-specialist met meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Zoutenbier verzorgt onder meer familieopstellingen en healings, maar is ook actief als medium. Haar voornaamste doel is mensen helpen, of het nu gaat om advies of om ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft verscheidene opleidingen gevolgd om als professional te kunnen werken, zodat de klant verzekerd is van een consult van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar healing in Den Haag, dan heeft Yinas wat je zoekt! Waar kan healing in Den Haag je bij helpen?

  • Langdurige blootstelling aan negativiteit
  • Gevoel niet jezelf te kunnen zijn
  • Stemmingswisselingen of vermoeidheid
  • Chakra’s opschonen

Veel mensen krijgen dagelijks te maken met veel negativiteit. Dat kan voorkomen op het werk, in een baan die niet bevalt, maar ook thuis, binnen het gezin. Die negativiteit heeft invloed op je functioneren en belemmert je groei. Wanneer de neerwaartse spiraal aanhoudt, leidt tot mentale klachten. Een healing in Den Haag kan helpen deze spiraal te doorbreken. Healing kan ook helpen om jezelf terug te vinden, bijvoorbeeld in een relatie. Soms kunnen partners zichzelf verliezen. Ze hebben dan het gevoel dat ze zichzelf niet kunnen zijn, om de ander maar tevreden te stellen. Healing in Den Haag richt zich ook op deze groep, die vaak ook kampt met fysieke problemen. Daarbij kun je denken aan vermoeidheid en stemmingswisselingen. Tot slot kan een healing in Den Haag ook helpen bij het opschonen van je chakra’s. Die chakra’s kunnen besmet raken door de mensen om je heen, of door je eigen ontwikkeling. Sommige mensen zijn hier erg gevoelig voor: zij hebben veel baat bij deze behandeling. Ben jij benieuwd wat healing in Den Haag voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Yinas via het contactformulier op de site. Op yinas.nl vind je meer informatie over het bureau en kom je snel in contact.

Healing Den Haag: werkwijze

Zoutenbier is in staat Tera Mai Reiki en Shamballa healings te geven. Voor het zover is maak je eerst een afspraak om je achtergrond te bespreken. Tijdens dat intakegesprek komen je problemen naar boven en wordt gekeken naar de beste behandeling voor jou. Je mag natuurlijk altijd kiezen voor een ander type behandeling waar jij je comfortabel bij voelt. Na het gesprek begint de healing. De cliënt gaat gekleed op de behandeltafel liggen en het proces begint. Tijdens de therapie wordt een speciale kleurenlamp gebruikt. Deze draagt bij aan een voorspoedig verloop van de healing. Het is belangrijk dat de cliënt zich openstelt voor de behandeling. Alleen dan wordt het beste resultaat bereikt. Een healing in Den Haag is daarom niet voor iedereen. Wil je meer informatie over de werkwijze van het bureau? Klik dan eens door op bovenstaande site en bekijk de verschillende behandelingen. Ook kun je een leuke workshop volgen, om de basisbeginselen van de methodes zelf aan te leren.

Zelfhelende vaardigheden versterken

Door een healing in Den Haag wordt de balans in het lichaam hersteld. De verschillende energieën worden schoongemaakt en hebben naderhand geen invloed meer op je leven. Daardoor komen je zelfhelende vaardigheden weer op gang, of worden deze versterkt. Het effect van één behandeling is niet voor iedereen merkbaar. Ook kan het resultaat per persoon verschillen. Dat is normaal; healing in Den Haag is een langdurig proces, waar je de tijd voor moet nemen. Waar wacht je nog op? Spiritueel Adviesbureau Yinas helpt je bij het vastpakken van je leven!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn