Dehaardhouthandelaar - HaardhoutHebt u niet de beschikking over een bos in uw achtertuin? Dan bent u zeker niet de enige. Is er geen plek bij u in de buurt waar u legaal mag kappen en zit u daarom zonder haardhout? Dat is ook allemaal niet zo vreemd in ons kleine land. Niet voor niets wordt haardhout vaak geïmporteerd want onze bossen hier voor kappen is het niet waard. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om snel aan haardhout te komen. En laten we wel wezen, het is ook wel weer erg chill dat u dit allemaal zelf niet hoeft te doen. Tenzij u houthaken leuk vindt maar die mensen zijn op een hand te tellen. Toegegeven, het is leuk om er met een bijl op los te mogen hakken maar na een paar stronken hebt u het toch echt wel gehad. Dat kunnen we u wel op een briefje geven. Zoekt u dan ook op andere manieren haardhout? Dan raden we het u aan om eens naar een tuincentrum te gaan. Maar woont u wat afgelegen of simpelweg niet in de buurt van een stad of eventueel een plaats waar men een tuincentrum heeft? Of weet u uit eigen ervaring dat de voorraad van dit centrum vaak niet om over naar huis te schrijven is? Of misschien hebt u geen auto en kunt u moeilijk lopend of op de fiets met al dit haardhout gaan lopen zeulen? Hoe dan ook, als u zich hierin ook maar enigszins herkent dan raden we het u aan om in het vervolg haardhout via onze website te gaan bestellen want wij zijn een bedrijf waarmee u dit in een handomdraai kunt komen aanschaffen. Dat is dan ook meteen weer een van de vele voordelen van het internet: u hoeft er uw huis niet meer voor uit en het zorgt er voor dat het mensen van over de hele wereld samenbrengt. U begrijpt ook wel dat u voor haardhout niet op buitenlandse of mondiale sites hoeft tet gaan zoeken want niet alleen duurt de bezorging dan langer, ook de prijzen zijn hoger door de import- en verzendkosten. Nee, daarvoor kunt u het beste bij ons aankloppen dus wacht niet langer maar kijkt u eens op dehaardhouthandelaar.nl.

Is uw haardhout op? Bestel dan hier nieuwe

Zoals u dus wel begrijpt kunt u via onze site meteen aan een beste lading haardhout komen. Klinkt u dit dan ook als muziek in uw oren? Dan kunt u op onze site een keuze maken uit de hoeveelheid haardhout dat u hebben wilt. Zo hebben we berkenhout, eikenhout en nog veel meer boomsoorten die verwerkt zijn tot prachtige bundels haardhout die allen lekker zullen branden in uw haard. De winter is net begonnen dus de hoogste tijd om zo nu en dan uw open haard eens aan te zwengelen. Als u er toch een hebt, waarom zou u er dan geen gebruik van maken? Haardhout is erg goedkoop en ons haardhout brand langer dan u voor mogelijk houdt. Daar zult u ook wel achter komen als u het voor het eerst uit gaat testen. Dit is zowel leuk als romantische geste als een gezellige bedoening tijdens de kerstdagen en natuurlijk tijdens de oud en nieuwviering. Afijn, maakt u dus uw keuze en geef aan hoe en wat u graag wilt hebben. Dan kunt u doorklikken naar het volgende scherm alwaar u meteen door kunt gaan met afronden van uw bestelling. Hebt u al een profiel? Dan hoeft u enkel in te loggen door uw inlognaam en wachtwoord in te vullen. Dat scheelt heel wat invulwerk. Hebt u dat nog niet? Dan kunt u een profiel aanmaken, zeker als u toch wel van plan bent om ook in de toekomst bij ons uw haardhout te gaan kopen. En zo niet, dan zijn we even goede vrienden hoor. Vult u dan uw naam en adres en tevens uw contactgegevens in en maak de bestelling helemaal compleet door te betalen via PayPal, iDEAL of met behulp van uw credit card. Als u dan voor 17.00 uur hebt besteld dan kunt u de morgen al gaan stoken want zo snel zijn we met het bezorgen van uw gewenste haardhout.

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig dankzij het internet

Nu weet u ook hoe u haardhout kunt bestellen via onze site. Zit u verder nog met vragen? Dan kunt u die uiteraard aan onze klantenservice stellen. Zij staan tijdens kantooruren meteen voor u klaar en u kunt hen dan ook telefonisch als ook via de mail bereiken. Als u een profiel aanmaakt en hier veelvuldig terug komt om haardhout te kopen dan krijgt u zogenaamde “brandpunten”. Des te meer u hier van opspaart, des te hoger de korting die u krijgt op de volgende bestelling dus tel uit uw winst en maak vandaag nog een gratis profiel aan. Wist u trouwens dat u geen verzendkosten betaalt? Het maakt niet uit wat het bedrag is, wij komen gewoon naar u toe zonder dat u daar extra geld voor hoeft neer te leggen. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Het haardhout dat wij verhandelen komt niet uit Nederland. Dat zult u ook wel begrijpen. Er is simpelweg te weinig bos daarvoor. Wij walen het hout dan ook uit de Baltische staten. Dit zijn:

  • Estland
  • Letland
  • En Litouwen

Deze landen bestaan uit bosrijke gebieden waar men specifiek bomen plant voor deze houthandel. Bestel vandaag nog en probeer het uit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn