Veel ouders die werken, zijn tegenwoordig niet meer in de gelegenheid om hun kind tussen de middag van school te halen en te helpen met het nuttigen van de lunch. Mocht u zich ook in een dergelijke situatie bevinden, dan is het goed om te weten dat u gebruik kunt maken van onze tso. De afkorting tso staat voor tussenschoolse opvang. Wij bieden onze tso aan op basisscholen in maar liefst acht provincies in Nederland en in totaal vangen wij maar liefst 15.000 kinderen op. Wij zorgen dat uw kind goed tot rust komt tijdens de middag en dat het de lunch opeet die het van de ouders of de verzorgers heeft meegekregen. Wij weten precies wat uw kind nodig heeft om voldoende te kunnen opladen voor de rest van de dag. Daarom kunt u de zorg voor uw kind gerust aan ons kunt overlaten. Onze gemotiveerde medewerkers weten precies hoe zij met kinderen moeten omgaan waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw kind altijd in goede handen is. Wij bieden hierdoor de ideale mogelijkheid aan ouders die niet in de gelegenheid zijn om hun kind tussen de middag van school te halen. Mocht u graag meer willen lezen over onze mogelijkheden, dan kijk dan op onze site. Hier kunt u namelijk uitgebreid lezen hoe wij te werk gaan. Het adres van onze pagina is www.kinderstralen.nl. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om uw vragen over de tso persoonlijk en snel te beantwoorden. U kunt ons telefoonnummer eenvoudig vinden op onze site. Wij hopen u hier dan ook snel een keer te mogen verwelkomen.

Schrijf uw kind in voor de tso kinderstralen

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw kind tussen de middag te laten opvangen? En werkt de school van uw kind met Kinderstralen, Lunchen op school voor de overblijf? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze tso. Wij hebben veel ervaring met het opvangen van kinderen en wij kunnen er daarom goed voor zorgen dat uw kind zich veilig voelt en dat het met plezier naar de tso zal gaan. Wij merken dat het ook goed is voor kinderen om gebruik te maken van de tso, omdat zij hier met hun vriendjes en vriendinnetjes van school de middagpauze doorbrengen. De tarieven voor het overblijven zijn altijd in overleg met de school en bijzonder gunstig, waarbij u kunt kiezen voor vaste opvangdagen of incidentele dagen. Wij zorgen ervoor dat de lunch die het kind van de ouders meekrijgt naar school, door het kind genuttigd wordt en dat uw kind weer op tijd in het klaslokaal zit. Kijk daarom snel op Kinderstralen.nl om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij hebben namelijk op onze site meer tekst en uitleg gegeven over hoe wij te werk gaan en wij zullen u ook altijd vriendelijk te woord staan wanneer u nog vragen heeft voor een van onze medewerkers.

Speciale wensen?

Wanneer uw kind zich aan bepaalde diëten moet houden, dan kunt u dit bij ons aangeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Kortom:

  • wij dragen goede zorg voor uw kind
  • wij staan op basisscholen in acht provincies tot uw beschikking
  • wij zorgen dat uw kind eet, drinkt en lekker kan ontspannen

Wij hopen dat u snel een keer op onze site Lunchenopschool.nl komt kijken om meer over ons te lezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn