Op zoek naar een gezellig grand cafe in Amersfoort? Dan ben je bij ’T Eemcafé aan het juiste adres! Vroeger heette dit café de Koppelpoort en was het een authentiek bruin café, maar de laatste jaren is het pand in een modern jasje gestoken. Men gaat mee met de moderne tijd! Een gezellig grand cafe in Amersfoort: wie wil dat nou niet? Je kunt hier op meerdere manieren je avond doorbrengen:

  • Gezellig uit met vrienden
  • Leuke evenementen en muziek
  • Bedrijfsbijeenkomsten

Allereerst is dit grand cafe in Amersfoort een zeer aangename ontmoetingsplek. Vrienden komen bij elkaar om de week door te spreken en van elkaars gezelschap te genieten. Onder het genot van een pilsje, of voor de bob een flesje prik. ’T Eemcafé heeft voor ieder wat wils. Vrienden kunnen gezellig samen poolen, een kaartje leggen, of biljarten. Ook is er een dartbord te vinden. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om je langdurig te vermaken! Natuurlijk is het ook prima om gezellig een biertje te doen aan de bar. Misschien kom je nog iemand tegen! Voor een avondje uit in Amersfoort is dit café dus ideaal! Om de zoveel tijd worden bovendien leuke evenementen georganiseerd. Daarbij kun je denken aan proeverijen en toernooitjes. Je kunt je opgeven op de website, cafe-amersfoort.nl, of gewoon even binnenstappen! Tot slot is dit grand cafe in Amersfoort ook uitermate geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten. Er is een ruimte beschikbaar die van alle technische gemakken is voorzien. Wi-Fi, een beamer, het is er allemaal! De bijeenkomst kan in goed overleg worden ingepland. Er zijn dan ook geen minimumprijzen. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan naar bovenstaande site en laat van je horen. Je komt dan direct te weten wat je mag verwachten.

Grand cafe Amersfoort: een feest op locatie organiseren

’T Eemcafé is een geweldige plek voor een party op locatie. Je kunt de zaal afhuren om daar met vrienden en familie samen te komen voor een knalfuif. Wat maakt dit grand cafe in Amersfoort zo geschikt voor een feestje? Om te beginnen is het mogelijk om livemuziek te regelen. Hiervoor is de juiste apparatuur en akoestiek aanwezig. Heerlijk genieten dus, bijvoorbeeld van een gezellige bluesband, harde rock covers, of upbeat jazz. Verder wordt tijdens het feest alles voor je geregeld. De catering geef je mooi uit handen, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Heerlijke hapjes, broodjes of anders versnaperingen komen op tafel: het zal de gasten aan niets ontbreken. Wil jij een feest op locatie organiseren? Dan zit je bij dit grand cafe in Amersfoort helemaal goed! Laat je vooraf informeren over de kosten, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dan rustig bekijken of dit iets voor je is. Het feest gaat door zo lang als jij dat wilt. In de regel sluit de tent rond 01:30, maar bij veel gezelligheid is men zeer flexibel. Waar wacht je nog op? Laat snel van je horen en reserveer het zaaltje. Je bent dan verzekerd van een topavond!

De lekkerste borrelhapjes

Wat is één van de belangrijkste eisen die je stelt aan een café? Precies: de bitterballen! Bij dit grand cafe in Amersfoort krijg je de aller-lekkerste bitterballen, gefrituurd in schoon vet. Natuurlijk is het ook mogelijk om een heerlijke mix op tafel te zetten, bestaande uit frikandelletjes, bitterballen en diverse andere snacks. Ben je niet overtuigd? Kom dan zelf eens langs en neem de proef op de som. Je zult merken dat zowel het bier, als de snacks aan je verwachtingen voldoen! Kom langs bij ’T Eemcafé voor een onvergetelijke avond!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn