Heb je nog niet het adres van een kapsalon in Venlo waar je helemaal gelukkig mee bent? Dan heb ik wel een goede tip voor je. Vorig jaar ben ik nieuw in deze stad komen wonen dus ik moest op zoek naar een aantal nieuwe zaken waar ik gelukkig van zou worden. Ik vind het fijn als ik een shop achter de hand heb met leuke en betaalbare kleding. Ik was ook op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. En ik moest op zoek naar een goede kapsalon in Venlo. Maar hoe weet je nou of je echt een goede kapsalon in Venlo te pakken hebt? Ik kende een paar mensen die al in de stad woonden en heb ze om tips gevraagd. Toen kreeg ik van meerdere mensen dezelfde tip voor een hele goede kapsalon in Venlo, namelijk Kek Haarmode. Ik ben tot op de dag van vandaag heel blij dat ik deze tip heb gekregen. Want ik ben inderdaad naar deze kapsalon in Venlo gegaan en heb zelf ontdekt dat het een hele fijne kapper is die echt veel te bieden heeft.

Kek Haarmode is de kapsalon in Venlo voor jou

Ben je op zoek naar een kapsalon in Venlo? Dan is Kek Haarmode echt een aanrader. Je kan er met het hele gezin terecht, want ze knippen zowel mannen als vrouwen en kinderen. Er hangt een hele prettige sfeer, dat is heel fijn. Dat vind ik zelf altijd erg belangrijk. Als je je haar wil laten knippen en verven, kan het best zijn dat je er een paar uur moet doorbrengen. Dan is het uiteraard wel zo prettig als de sfeer gewoon goed is. Ook de kwaliteit van het knippen vind ik ontzettend belangrijk. Ik heb zelf nogal lastig haar om te knippen, daarom wilde ik ook per se een hele goede kapsalon in Venlo vinden. Mijn haar is stijl en dun, dus als er een verkeerde ‘knip’ wordt gegeven, zie je dat meteen. Gelukkig wist de kapper bij Kek Haarmode me gelijk gerust te stellen en over het eindresultaat ben ik dan ook heel erg tevreden. Wat ik vooral merkte is dat ze heel erg ingaan op de wens van de klant. In deze kapsalon in Venlo nemen ze uitgebreid de tijd om met je te praten over wat jij met je haar wil. En dat is erg fijn. Je komt ook wel eens kappers tegen die zelf een beeld in hun hoofd hebben en hierbij vergeten de klant naar zijn of haar wensen te vragen. Daar hoef je in deze kapsalon in Venlo absoluut niet bang voor te zijn. Daarbij hanteren ze ook zeer vriendelijke prijzen, dus ook voor het geld hoef je het niet te laten. Ga gewoon eens langs en ontdek zelf wat deze kapsalon in Venlo allemaal te bieden heeft.

Maak een afspraak en geniet van je nieuwe coupe

Dus zoek niet verder en maak gewoon een afspraak bij Kek Haarmode. Je kunt hier van alles en nog wat laten doen:

  • Wassen
  • Knippen
  • Drogen
  • Verven

En er is nog veel meer wat deze kapper voor jou kan doen. Neem een kijkje op hun website, hier kun je meer vinden over hun service. Wil je een coupe soleil of permanent? Ook dat kan bijvoorbeeld voor je worden geregeld. Wil je highlights of watergolf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Heb je geen idee wat voor nieuw kapsel je wil? Ook dan kun je hier terecht, deze kappers geven je graag vakkundig advies waardoor je je snel zekerder voelt over je haar en je uiterlijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn