goochelaarjordi - GoochelaarVeel mensen denken bij een goochelaar meteen aan een act die leuk is voor kinderen. Natuurlijk vinden deze dit vaak ontzettend leuk om te zien, maar dat neemt niet weg dat het ook voor volwassenen zeker een leuk vertier is om naar een goocheloptreden te kijken. Jong en oud bekijken het immers met heel andere ogen. Als volwassene weet u dat het trucjes zijn die iemand zichzelf geleerd heeft, maar doordat je zelf niet kunt achterhalen wat het geheim achter iedere truc is, blijft de goochelaar je toch altijd weer verbazen. Voor kleine kinderen is dit heel anders, zij zien het als een soort magie, bijna als tovenarij. En eigenlijk is dat ook wel logisch, zij hebben er immers helemaal geen idee van wat voor geheimen er achter de goochelkunsten zitten. Zowel voor jong als voor oud is het dus absoluut een genot om naar de kunsten van een goochelaar te kijken. Vol verbazing en verwondering zult u zich in de luren laten leggen en na afloop van de show u afvragen hoe het toch mogelijk is dat iemand dit allemaal kan doen, zonder door de mand te vallen.

Goochelaar voor verschillende soorten shows

Veel goochelaars kunnen diverse soorten shows geven en zij passen hun act aan aan het publiek dat zij voor zich hebben zitten. Maar wilt u echt zeker weten dat u een goochelaar inhuurt die de mensen echt kan vermaken, dan is het belangrijk om voor iemand te kiezen die de doelgroep goed aan kan spreken. Goochelen voor kinderen vraagt immers iets anders van de artiest dan wanneer het voornamelijk volwassenen zijn die naar het optreden kijken. Kinderen en volwassenen moeten allebei immers op een andere manier aangesproken worden en niet iedereen heeft het in zich om beide doelgroepen goed te bedienen. Dit is dus echt een aandachtspunt als u een goochelaar in wilt gaan huren? Maar waarom zou u dit nu willen doen? U kunt dit doen om bijvoorbeeld een personeelsfeest bijzonderder te maken of om de gasten tijdens uw huwelijksdag te vermaken. Maar ook kunt u natuurlijk een kinderfeestje willen geven en daar echt iets speciaals van maken. Wat de reden ook is, als u de juiste goochelaar kiest, zal het altijd een groot feest zijn.

Jordi biedt voor iedere situatie een passende show

Zoekt u een goede goochelkunstenaar, dan is goochelaar Jordi absoluut een goede keus. Jordi goochelt al jaren en heeft hiermee al diverse prijzen in de wacht gesleept. Het fijne is dat hij een heel breed repertoire heeft en dat hij voor ieder soort publiek een passende show kan geven. Voor wat voor shows of gelegenheden kunt u hem nu inhuren? Goochelaar Jordi is een uitstekende keus als u iemand zoekt die een goochelshow kan geven:

  • bij een kinderfeestje
  • tijdens een bruiloft
  • op een beurs, waar u met een stand van uw bedrijf staat

Daarnaast kan hij natuurlijk op heel veel andere evenementen de show stelen, doordat hij een zeer veelzijdige variatie aan trucs heeft, kan hij zijn show altijd precies afstemmen op het publiek en het evenement waarvoor hij gevraagd is. In overleg met u, zorgt hij ervoor dat het optreden echt aan al uw wensen zal voldoen. Bent u erg nieuwsgierig naar hoe goochelaars nu eigenlijk te werk gaan en zou u hier graag meer van willen weten? Dan kunt u bij goochelaar Jordi ook een workshop goochelen volgen. Hij zal dan een paar geheimen uit de doeken doen en u leert zelf een paar trucjes. Zo kunt u in het vervolg helemaal zelf vrienden of familie versteld doen staan met goocheltrucs!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn