Zoeken is gemakkelijk, maar is vinden dat ook? We hebben tegenwoordig ontzettend krachtige middelen tot onze beschikking om snel en efficiënt door enorme hoeveelheden data te zoeken met behulp van sleutelwoorden. Goedkope kapper Spijkenisse is bijvoorbeeld zo’n sleutelwoord. Je toetst het in en op magische wijze verschijnen er vele suggesties. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Een geliefd spreekwoord en zeer toepasbaar. Er is tegenwoordig namelijk zoveel informatie beschikbaar, dat het een ware zoektocht kan zijn om dat te vinden wat je echt zoekt. Voor deze post ben ik op onderzoek gegaan op basis van de zoekterm ‘goedkope kapper Spijkenisse’ en ik wil ik mijn bevindingen graag met jullie delen. Zoals ik al heb vermeld begon mijn zoektocht met de zoekterm: ‘goedkope kapper Spijkenisse’: maar liefst 28.800 resultaten. Volgens het CBS telde Spijkenisse in 2014 72.545 inwoners. We kunnen er dus gerust van uitgaan dat niet alle zoekresultaten relevant zijn. Gelukkig weten onze krachtige computers dit ook en zijn er algoritmes die ervoor zorgen dat relevante informatie bovenaan komt te staan. Helaas zijn deze algoritmes niet altijd in staat de beste match bovenaan te brengen. Zo is het eerste resultaat wat er verschijnt een advertentie naar een prijsvergelijkingssite die kappers vergelijkt uit het hele land. Eigenlijk heeft het niets met Spijkenisse te maken… en daar zoek ik nou juist een kapper. Goedkope kapper Spijkenisse, weet je nog Daarom kijk ik vaak ook naar de beoordelingen die klanten en bezoekers achterlaten op de website en/of op de pagina in de zoekmachine. Iets lager op de lijst vind ik dan toch wat ik zoek. Een goedkope kapper Spijkenisse. Meerdere zelfs. We leven in een wereld van overvloed. Vroeger was er in elk dorp één kapper, één bakker, één groenteman, enzovoorts. Nu zijn er vijftig kappers, bakkers en ga zo maar door. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om je ervaringen te delen en beoordelingen achter te laten. Zo kwam ik terecht bij een goedkope kapper Spijkenisse met een rating van maar liefst 4,7/5.0: een goed begin.

Goedkope kapper Spijkenisse – Quality One Hair & Barber shop

De goedkope kapper Spijkenisse werkt op afspraak. Een afspraak maken kan per telefoon, e-mail of door even binnen te lopen en persoonlijk een afspraak te maken. Zelf koos ik voor de eerste optie. Een kort telefoongesprek verder en de afspraak is gepland. Bij aankomst word ik vriendelijk ontvangen en kan ik gelijk gaan zitten. Soms doen kapperszaken mij aan ziekenhuizen denken. Je maakt een afspraak en twee uur later zit je nog te wachten. Hier gelukkig niet. Quality One hanteert inderdaad schappelijke tarieven. Erg belangrijk als je jezelf op de markt zet als goedkope kapper Spijkenisse. Lage tarieven staan echter niet gelijk aan lage kwaliteit, zegt Quality One. Hun kappers blijven op de hoogte van de nieuwste modes in haardracht en zijn goed geschoold in het kappersberoep. De klant is erg belangrijk in deze salon. ‘Als u bij ons een afspraak maakt, zullen wij er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken’, staat er op de website. Een klein halfuur later loop ik inderdaad tevreden de winkel uit met een fris kapsel en een volle portemonnee.

De voordelen van Quality One

Quality One biedt het volgende:

  • Knippen op afspraak
  • Lage tarieven
  • Simpele en trendy kapsels
  • Service met een glimlach

Graag wil ik Quality One van harte aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar een goedkope kapper in Spijkenisse. Je wordt er vriendelijk ontvangen en de service is goed. In overleg is er van alles mogelijk en de kappers zijn in staat je haar tot leven te brengen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn