Indien je op zoek bent naar extra water om al je planten, bloemen en bomen water te geven, dan kun je het uiteraard gewoon gebruik maken van leidingwater. Maar een goede keuze is dat zeker niet. Je moet dan immers gebruik maken van water dat gezuiverd is om te kunnen drinken. Om dat gezuiverde water allemaal te verspillen aan het bewateren van planten en bloemen die ook tevreden zijn met regenwater, is uiteraard helemaal niet goed voor de watervoorraad en het milieu. Het is dan ook beter om gewoon op regenwater te vertrouwen, maar regenwater is uiteraard alles behalve voorspelbaar. Soms valt het water met bakken uit de hemel en regent het elke dag en soms is juist dagenlang kurkdroog. Het is dan ook goed om een waterton van hout te kopen. Als het dan eens flink regent, dan kun je dat regenwater opvangen in de regenton. Al het overtollige regenwater verdampt en verdwijnt in de grond. Als het dan droog is, dan heb je daar niks meer aan. Maar als je het opvangt in een regenton van hout, dan kun je het bewaren. Het zal dan niet in de grond verdwijnen en het verdampt uiteraard ook niet in de regenton van hout. Daardoor heb je een flinke voorraad extra regenwater voor wanneer het droog is en hoef je veel minder een beroep te doen op leidingwater. Op den duur is je regenton van hout misschien ook leeg, want het kan soms echt wekenlang droog blijven. Er kan immers niet genoeg water in 1 regenton van hout zitten waar je een tuin wekenlang mee kunt bewateren. Maar het is al heel goed als je een buffer hebt, zodat je niet direct gebruik hoeft te maken van leidingwater. Hoe langer je dat moment kunt uitstellen, des te beter het is. Daarom is het zeker geen slecht idee om even te kijken op de website van regenton.nu. Hier vind je namelijk tal van verschillende regentonnen van hout of kunststof. Je hebt verschillende mogelijkheden qua formaat, zodat je eigenlijk altijd wel een regenton van hout vindt die in jouw tuin past en waar ook voldoende water in past. Hoe groter de tuin, des te meer ruimte je ook hebt om een regenton van hout te plaatsen. In dat geval mag de ton ook wel wat groter zijn, ook omdat je meer planten en bloemen hebt die van water voorzien moeten worden. Mocht je een klein tuintje hebben, dan kun je uiteraard ook prima uit de voeten met een kleinere regenton. Kijk voor alle opties dan ook gerust eens op regenton.nu.

Bestel jouw regenton van hout online via de site

Als je een regenton van hout of een kunststof regenton wilt kopen, dan kun je terecht op de website van regenton.nu. Je kunt gemakkelijk door het assortiment browsen en zodra je dan een geschikte ton hebt gevonden, dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je ook meteen de nodige accessoires bestellen zoals: 

  • Kraantje
  • Stop
  • Bladvanger
  • Vulautomaat

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over de artikelen, de bezorging of de retourvoorwaarden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site van regenton.nu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn