Als je van de zon en de zee wilt genieten in Turkije, dan is het van belang dat je ook tijdens de reis naar het land alvast kunt ontspannen. Reizen met het vliegtuig is hectisch genoeg, dus daarom doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Dat doe je door de juiste voorbereiding. Start met het doorlezen van de regels van de vliegmaatschappij waar je mee vliegt. Hoeveel hangbagage mag je meenemen? Hoe zwaar mag dit maximaal zijn en wat zijn de toegestane afmetingen van de hangbagage? Mag je naast de handbagage ook nog een extra tas voor onder de stoel of niet? Kijk vervolgens goed naar alle middeltjes, zalfjes en vloeibare artikelen die je mee wilt nemen. Deze mogen nooit meer dan 100 ml zijn. Het gaat hierbij om de verpakking. Ook als de verpakking leeg is, dan nog zal het worden ingenomen als er meer dan 100 ml in past. Zorg ervoor dat je alles netjes gesealed in een plastic zakje bewaard indien je het met de hangbagage mee wilt nemen. Zodra je eenmaal door de douane gaat, zorg dan voor een zo soepel mogelijke doorgang. Op deze manier kun je zo snel mogelijk genieten van de wachttijd. Het is dan ook belangrijk dat je ruim op tijd aanwezig bent. Mocht het druk zijn, dan sta je niet in de rij te stressen. Zorg ervoor dat je schoenen draagt zonder metaal. Het is ook handig om je broekzaken van te voren al leeg te hebben. Dan hoef je alleen de tas of koffer op de band te leggen en jij kunt direct door de poortjes lopen. Naast al deze voorzorgsmaatregelen, moet je voor Turkije ook een visum regelen. Je kunt een visum Turkije online aanvragen. Dit kun je dus van te voren regelen zodat je daar tijdens de reis geen zorgen aan kwijt bent. Dat is fijn, want het zijn van die dingen die in je hoofd kunnen spoken als je onderweg bent. Maar als je een visum Turkije online aanvraagt, dan heb je deze al op zak als je in het vliegtuig zit. Daardoor kun je dankzij een visum Turkije online heerlijk ontspannen. Het is vergelijkbaar met de ontspanning die je voelt als je niet met ruimbagage reist. Je hebt immers alle bagage dicht bij je en je kunt ook direct doorlopen als je door de luchthaven loopt. Je moet soms immers wel een half uur wachten voordat je jouw koffer op de band ziet verschijnen. Als je geen visum hebt, dan moet je nog wel veel langer wachten. Daarna moet je na een lange reis alle documenten zorgvuldig invullen en daarna moet je nog eens door de douane. En het is in Turkije niet zoals het is op Schiphol. Dus zorg ervoor dat je je visum Turkije online aanvraagt.

Waar kan ik een visum Turkije online aanvragen?

Als je alles hebt geregeld of als je klaar bent met het boeken van de vakantie, dan is het tijd om je visum Turkije online aan te vragen. Dit kun je allemaal regelen via evisumturkije-aanvragen.nl. Via deze site kun je voor 25 euro een visum Turkije online kopen. Je kunt de nodige formulieren dus ook direct online invullen. Je bent niet in de stress zoals je dat op het vliegveld in Turkije misschien wel zou zijn. Daarna betaal je met iDEAL of een andere online betaalmethode zoals:

  • Bancontact/Mister Cash
  • Visacard
  • Mastercard
  • eMaestro

Regel het vandaag

Je kunt een visum Turkije ver van te voren aanvragen, dus mocht je op vakantie gaan deze zomer, regel dan snel een visum Turkije online via evisumturkije-aanvragen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn