toys4kiddy - houten treinIs uw zoon binnenkort jarig en bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor hem, waar hij heel veel plezier aan zal beleven? Dan is het een heel goed idee om eens even een bezoekje te brengen aan de website van toys4kiddy.n. Hier kunt u namelijk een prachtige houten trein vinden, waar uw zoontje snel aan verknocht zal raken. Het gaat hier dan echt op een specifieke houten trein van het merk Eichhorn, dat al ruim zestig jaar degelijke treinbanen en accessoires maakt. Het is niet voor niets dat dit merk al decennia lang meegaat, dit duidt op een hoge kwaliteit en op betrouwbaar speelgoed. En dat is natuurlijk erg belangrijk, als u uw kindje iets wil geven waar hij echt blij van wordt. Twijfel dan ook niet langer, maar hak vandaag nog de knoop door om ook voor een echte houten trein te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Uw zoon zal zich er uren mee vermaken en als u geluk hebt, dan mag u ook af en toe meespelen met de mooie treintjes die over de baan rijden. Of kunt u lekker een boek lezen in de zon, omdat uw kleintje toch wel zoet is. Kortom, dit is echt een win win situatie! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u niet impulsief een beslissing nemen, maar weloverwogen een goede keuze maken voor een houten trein? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want hierin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat u zoal van ons speelgoed kunt verwachten en wie wij zijn als online speelgoedwinkel.

Een houten trein met een FSC keurmerk, wat wilt u nog meer?

Het staat als een paal boven water dat er steeds meer ouders zijn die niet alleen maar aan zichzelf of hun gezin denken, maar ook aan het milieu. En dat is een goed teken. Als u binnen dit kader een verstandige keuze wilt maken voor een leuk cadeautje voor uw zoontje, dan is een houten trein van Eichhorn zeker een perfecte uitkomst. U vindt deze in onze webshop, die te bereiken is door toys4kiddy.nl in te tikken in uw browser. Wij kunnen u in ieder geval vertellen dat de houten trein die wij leveren van hout gemaakt is dat een FSC keurmerk draagt. Op die manier weet u zeker dat de productie van dit hout niet heeft bijgedragen aan het rigoureus kappen van bossen, ergens aan de andere kant van de aarde. Nee, dit materiaal komt uit verstandig beheerde bossen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Bovendien wordt deze houten trein met de hand gemaakt, waardoor wij ook de beste kwaliteit kunnen garanderen. En het leuke is dat wij natuurlijk niet alleen een houten trein bieden, maar ook:

  • Treinbanen in alle soorten en maten, zodat uw zoon een heel spoorwegennetwerk aan kan leggen
  • Allerlei leuke accessoires, zoals boompjes voor naar het spoor
  • Een station en diverse bijgebouwtjes
  • Een autotrein, waar ook auto’s op vervoerd kunnen worden
  • Een reparatieset, voor als er onverhoopt tijdens het spelen een onderdeel kapot is gegaan
  • En nog veel meer!

Kortom, Toys 4 Kiddy is van alle markten thuis en levert alles wat uw hart begeert.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Nu is het zo dat zo’n houten trein soms best wel duur kan zijn en dit weerhoudt vele ouders ervan om hem te kopen. Gelukkig maken wij bij Toys 4 Kiddy u blij met lage prijzen, zodat ook u dit prachtexemplaar aan kan schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn