Geef u hier op voor onze cursus ReikiWilt u meer uit uw leven halen dan dat u momenteel doet? Dan willen wij u graag vragen om een keer te komen kijken naar de mogelijkheden die wij van Boukaria.nl te bieden hebben. Wij zijn namelijk een centrum waar u zich kunt verdiepen in bewustwording, spiritualiteit en waar u een cursus Reiki kunt volgen. Deze cursus Reiki is gemaakt voor mensen die niet alleen aan zichzelf zouden willen werken, maar die ook anderen zouden willen helpen. Wij merken dat de interesse in onze cursus Reiki groot is en dat wij ieder jaar weer meer cursisten mogen verwelkomen. Wij hopen daarom ook van harte dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen op onze site omdat u hier alles kunt lezen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Mocht u momenteel even niets te doen hebben, kom dan een keer kijken of u ook geïnteresseerd bent in de cursus Reiki die wij u kunnen aanbieden. Wij zorgen er graag voor dat u de beginselen van Reiki goed bijgebracht krijgt. Wij werken met mensen die al een lange weg hebben afgelegd en die gepokt en gemazeld zijn in hun vakgebied. Zo krijgt u altijd de juiste instructies en u zult merken dat u al heel snel in staat bent om de energie te vinden die u momenteel ontbeert. De mensen die bij ons Reiki kwamen volgen, gaven allemaal aan dat zij zich na een aantal sessies al heel erg verlicht voelden en dat zij zich veel energieker voelden. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om weer in contact te komen met uw eigen energie. U zult merken dat dit het veel eenvoudiger maakt om u op bepaalde doelen te richten en om deze doelen uiteindelijk ook te behalen. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer op Boukaria.nl zouden mogen verwelkomen omdat wij u graag laten zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Creëer meer bewustwording dankzij onze cursus Reiki

Wanneer u bij ons een cursus Reiki komt volgen, zullen wij u volgens de basisbeginselen van deze leer opleiden. Wij laten u oefeningen doen waardoor u in contact kunt komen met uw eigen energie. Voor veel mensen is dit een heel bevrijdende gewaarwording. Wij nodigen u daarom ook uit om een keer contact met ons op te nemen wanneer u graag meer wilt weten over onze mogelijkheden wanneer het gaat over de cursus Reiki. Wij geven deze cursus op momenten dat het u het beste uitkomt. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen. Wij staan voor u klaar om u meer tekst en uitleg te geven over de cursus Reiki en wij hopen daarom dat u snel een keer naar onze site Boukaria.nl wilt komen surfen. U zult zien dat u hier veel meer informatie kunt vinden over onze cursus Reiki. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om u via onze site op te geven voor een cursus. Wij heten u van harte welkom en hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Boukaria.nl zouden mogen ontvangen.

Geef u op via onze site

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Kom dan een keer naar onze site om te zien hoe u zich bij ons kunt opgeven. Wij bieden u vervolgens:

  • een cursus op basis van de grondbeginselen van de Reiki
  • oefeningen waarmee u uw energie kunt aanboren
  • de vaardigheden om uiteindelijk zelf les te gaan geven

Wij hopen u snel een keer op Boukaria.nl te mogen ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn