ponyparkcity - SlagharenHet hebben van kinderen is natuurlijk fantastisch. Het geeft je leven dat broodnodige stukje betekenis dat mensen zonder kinderen nooit zullen ervaren. Tevens zorgt het ervoor dat je altijd volgens een ideaal leeft, want je moet een voorbeeld zijn voor je kinderen. Dat betekent dat je niet even een morele vakantie kunt inplannen. Je hebt verantwoordelijkheden en je bent wat dat betreft pas een volledig mens als je vader of moeder bent. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar je kunt je vast nog wel die tijden herinneren toen je zonder kinderen op vakantie ging. De rust, de vrijheid en dat heerlijke vakantie gevoel. Dat is nu je kinderen hebt natuurlijk wel even anders. het is misschien wel een vakantie voor je kinderen, maar een vakantie met kinderen is voor volwassenen gewoonweg een fulltime job. Niks ontspanning, niks vrijheid en helemaal geen vakantie gevoel. Hoewel het nog wel een vakantiegevoel kan opleveren als je eenmaal op de plaats van bestemming bent, is het reizen naar het vakantieoord zelf een enorme bron van stress. Als je op de plaats van bestemming al kunt ontspannen, dan ben je die ontspanning snel weer kwijt als je de reis naar huis moet ondernemen met de kinderen. Daarom is het vaak beter om gewoon een vakantie in Nederland te regelen. Dan heb je in ieder geval minder gedoe met het hele heen en weer gereis. Helemaal slim is het om een vakantie te boeken waarbij de kinderen de hele vakantie lang bezig kunnen zijn. Zolang de kinderen vermaakt worden kun jij immers genieten van een echte vakantie. Een vakantie van alle drukte en alle stress. Gewoon lekker in het zonnetje zitten en ontspannen, dat is wat een vakantie is als je kinderen hebt. Daarom is een vakantie naar PonyparkCity in Slagharen een zeer goed idee. Want PonyparkCity in Slagharen is een waar speelparadijs voor kinderen. En voor de volwassenen zijn er leuke bungalows met een tuin en een barbecue waar je heerlijk kunt genieten. Daarnaast ben je vlak bij de natuur voor een wandelingetje door de bossen. De kinderen kunnen na het ontbijt direct door naar het speelparadijs en jij kunt de rest van de dag samen met je man of vrouw genieten van de rust. Uiteindelijk komen de kinderen dolenthousiast terug met leuke verhalen en daarna zullen ze als een blok in slaap vallen. Je doet je kinderen dus een enorm plezier als je een vakantie boekt naar Slagharen en tegelijkertijd doe je jezelf natuurlijk ook en groot plezier. Dat mag ook wel want na de vakantie moet je weer het hele jaar door. Dus het is belangrijk dat je de batterij af en toe even op kunt laden. Je hoeft dus ook niet per sé alleen de zomervakantie te gebruiken voor een tripje naar Slagharen. Ook de herfst en lente zijn ideaal voor een uitstapje naar PonyparkCity in Slagharen.

Een heerlijke vakantie in Slagharen voor elke ponyliefhebber

PonyparkCity in Slagharen is een park met pony’s. Dus als je van paarden en pony’s houdt, dan ben je natuurlijk helemaal op je plek in PonyparkCity in Slagharen. Het is dan ook vaak erg leuk om te ontdekken als de kinderen erachter komen dat ze hun eigen pony hebben bij het vakantiehuisje. Elk vakantiehuisje in Slagharen heeft namelijk een bijbehorende pony. Deze moet dan ook door de kinderen verzorgd worden. Dit doen ze uiteraard met plezier. Ze mogen de pony ook borstelen en natuurlijk gaan ze op de pony rijden. Je hebt zoveel mogelijkheden in Slagharen. Naast het verzorgen van de pony’s en het rijden op de pony’s zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals:

  • Zwemmen
  • Schat zoeken
  • Spelen in de speeltuinen
  • Rodeo rijden
  • Genieten op de kinderboerderij

Dus als de kinderen zich dreigen te vervelen met de pony’s (wat overigens nog nooit is voorgekomen), dan zijn er genoeg andere activiteiten waar ze aan deel kunnen nemen. Niet ieder kind is immers een even grote pony fan. Maar een speeltuin is altijd leuk, en de speeltuinen in Slagharen zijn niet zomaar speeltuinen. Het zijn speeltuinen met veel verschillende attracties ideaal voor de jongste kinderen en de wat oudere kinderen. Je kunt zoals gezegd zelf barbecueën, maar Slagharen beschikt ook over veel verschillende eetgelegenheden. Zo kun je genieten van Mexicaans eten, spareribs van de grill of heerlijk Amerikaans barbecue vlees. Allemaal op en top Amerikaans/Mexicaans en in de stijl van het wilde westen. Mochten de kinderen na een dag vol activiteiten nog energie over hebben, dan zijn er in de avonduren leuke shows te bekijken met Lucky Luke, muziek en bingo.

Mensen komen altijd graag terug

Doordat je gewoon een eigen huisje kunt huren met je eigen pony en daarnaast elke dag gratis toegang hebt tot het park, is het park in Slagharen voor veel gezinnen een vaste prik. Veel mensen komen graag terug als ze eenmaal geweest zijn. Je ziet dus veel gezinnen die zich helemaal thuis voelen in het park en dit geeft het park dan ook een fijne, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat PonyparkCity in Slagharen is verkozen tot beste vakantiepark in Nederland in 2015. Dat kan alleen als men echt tevreden is, positieve recensies schrijft en graag terug komt. Dus aarzel niet langer en gun jezelf en je kinderen een topvakantie in PonyparkCity In Slagharen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn