Zoekt u naar agile metrics om uw agile methode mee te checken? Wilt u weten wat uw softwareproject u oplevert, of het simpelweg de goede benaderingswijze is of dat er diverse zaken zijn die u en uw team anders moeten aanpakken. Als u met behulp van het populaire agile software ontwikkelt dan kan dat op diverse manieren. Het is immers een handleiding waar u zelf invulling aan kunt geven. Door de jaren heen zijn er diverse theorieën en mogelijkheden verschenen waarbij de een natuurlijk beter werkt dan de ander. Dit is volgens ons meetbaar. En wel door gebruik te maken van zogenaamde agile metrics. Wij van metrieken.nl hebben agile metrics ontwikkeld die we los kunnen laten op uw bedrijf. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u al een tijdje op zoek naar agile metrics? Dan hopen we dat u niet alleen deze tekst even doorleest maar ook de speciale pagina op onze website over agile metrics. U kunt natuurlijk snel met ons in contact komen zodat we u persoonlijk van advies kunnen voorzien en na een goed gesprek de agile metrics kunnen toepassen. Doorgaans gaat het daarbij om twee toetsbare en meetbare eigenschappen van de agile-werkwijze. Dat zijn Estimating en Benchmarking. Dit houdt in dat u realistisch plant en deze schatting door ons laat toetsen. Terwijl bij benchmarking de onderlinge teams van uw bedrijf die werken aan diverse softwareprojecten naast elkaar kunnen worden gelegd. Hoe goed presteren zij eigenlijk en waar liggen de verbeterpunten? Ook kunnen de teams met de teams van uw concurrenten vergeleken worden dankzij onze geavanceerde agile metrics mogelijkheden. Dit is in het kort wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van agile metrics.

Laat het toepassen van agile metrics maar aan ons over

Niet alleen bieden we de specifieke agile metrics aan. maar aangezien vrijwel iedere softwareontwikkelaar gebruik maakt van dit handvat is het wel belangrijk om deze dienst te belichten. Zoekt u echter naar een bedrijf dat een functiepuntanalyse of kan helpen bij de resource planning dan zult u wederom bij ons slagen. Er zijn in ieder geval hele hoop voordelen aan het gebruik van agile metrics verbonden de meest belangrijkste voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • U krijgt snel inzicht in de omvang van de product backlog,
  • U kunt de omvang bepalen van het beoogde einddoel,
  • Net als de functionaliteit van het einddoel,
  • U krijgt met deze informatie hulp bij het indelen van sprints,
  • En u hebt nu een goede onderbouwing bij het opstarten van verbeteracties en ook bij de business case van Scrum handelingen.

Als u bekend bent met Agile en dan met name met de Scrum-methode dan weet u vanzelfsprekend wel wat u dit allemaal aan tijdwinst kan opleveren. En tijd is geld zoals we allemaal wel weten in het bedrijfsleven dus wacht niet te lang maar laat deze meting zo snel mogelijk uitvoeren. Het zal u absoluut geen windeieren leggen.

Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op

Naast deze meting bieden we aldus een keur aan diensten aan. ook is het mogelijk om een training fpa te volgen. Lees op de site de testimonials eens door van bedrijven die u reeds zijn voorgegaan. Als zij u ervan hebben overtuigd om met ons in zee te gaan of om in ieder geval eens contact op te nemen dan kunt u ons vervolgens bellen en mailen. Op afspraak bent u vervolgens zeer welkom in Amersfoort. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend dus neem de tijd om na te denken over vervolgacties.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn