Benniewilmink - Mitsubishi Space Star Bent u op dit moment op zoek naar een nieuwe auto en denkt u daarbij eens aan wat anders dan u altijd al had? Ging u altijd voor Europese wagens, maar hebt u tegenwoordig toch het gevoel dat de Japanners het beter doen? Dit kunnen wij ook zeker bevestigen. Een heel geschikt model is bijvoorbeeld de Mitsubishi Space Star. Als u op zoek bent naar een compacte vierwieler, die iets hoger is dan normaal en meer ruimte biedt voor alle inzittenden, dan zit u met de Mitsubishi Space Star goed. Deze bolide is namelijk van alle markten thuis. Hij is ideaal voor lange reizen, bijvoorbeeld naar een ver land. De comfortabele stoelen zorgen ervoor dat u met het grootste gemak vele kilometers af kunt leggen. De stabiele wegligging maakt dat het rijden van lange afstanden een waar genot wordt. Maar de Mitsubishi Space Star is ook uitstekend geschikt voor in de stad. Door zijn geringe omvang, is het gemakkelijk om hem te parkeren op plekken waar daar niet zo veel ruimte voor is. U hoeft er dus niet bang voor te zijn met de Mitsubishi Space Star om tegen een bumper aan te komen bij het inparkeren. Hij neemt minder ruimte in dan u denkt! Verder is het ook nog eens zo dat een dergelijke wagen ideaal is voor boodschappen. In de ruime kofferbak kan genoeg voor een hele week! Kortom, de Mitsubishi Space Star is de ideale auto voor veelzijdige rijders! Klinkt dit goed? Zou u er ook wel zo eentje willen hebben? En heeft u meer informatie nodig om een afgewogen keuze te kunnen maken? Dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea, want daarin worden alle ins en outs van de Mitsubishi Space Star u uitvoerig uit de doeken gedaan.

De Mitsubishi Space Star koopt u bij Bennie Wilmink

Als u meer wilt weten over de geheel vernieuwde Mitsubishi Space Star, dan raden wij u aan om even een bezoekje te brengen aan de website benniewilmink.nl. Hier vindt u namelijk meer informatie over dit spannende nieuwe model van het bekende Japanse automerk. Als u liever even in het echt wilt ervaren hoe de Mitsubishi Space Star rijdt, dan kunt u gerust eventjes contact met ons opnemen. Wij staan u altijd graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook bieden wij u graag een geheel vrijblijvende en kosteloze proefrit aan. U kunt dan aan den lijve ondervinden hoe de Mitsubishi Space Star rijdt, op de weg ligt, snelheid maakt, remt, hoe de stoelen zitten, hoe het uitzicht is vanaf de bestuurdersstoel. En zo kunt u nog veel meer punten letten tijdens uw gratis proefrit. Bij Bennie Wilmink bent u dus simpelweg aan het juiste adres als u zelf ook een Mitsubishi Space Star uit wilt testen en aan wilt schaffen. Wij zijn een erkende Mitsubishi-dealer en dit maakt dat uw keuze voor ons de enige juiste is. U vindt ons in Almelo, Enschede en Azelo. Dus als u in het oosten van het land woont, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En ook daardoor weet u al dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Wij zijn al sinds jaar en dag een begrip in Twente en dit is niet voor niets. Iedereen weet hier dat hij voor de beste auto’s en de beste service naar Bennie Wilmink toe moet gaan! Dus zou u ook meer informatie in willen winnen over de Mitsubishi Space Star, schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt onze gegevens vinden op de site benniewilmink.nl. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij ons autogarage! Graag tot ziens.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Wij zijn echt een no-nonsense garage en dit betekent dat wij nergens moeilijk over doen. Natuurlijk leveren wij wel een fantastische service, maar verder zijn er bij ons geen ingewikkelde dingen te vinden. Wij hanteren daarom ook standaard lage tarieven, ook voor de Mitsubishi Space Star. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt tasten. Verder staan wij werkelijk te allen tijde voor u klaar om u uit de brand te helpen. Dus is er onverhoopt iets aan de hand met uw Mitsubishi Space Star? Dan kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Wij kunnen alle reparaties zelf uitvoeren, waardoor wij ook daarvoor de kosten laag kunnen houden. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor Bennie Wilmink te kiezen. Wij bewijzen ons keer op keer als een betrouwbare partner, die:

  • voor u klaar staat wanneer dat nodig is
  • u een kosteloze proefrit in de Mitsubishi Space Star aanbiedt
  • een geweldige service levert
  • de prijzen altijd laag houdt
  • rekening houdt met uw wensen
  • ook Citroëns en Suzuki’s voor u in petto heeft
  • u een geheel vrijblijvende offerte via benniewilmink.nl aanbiedt, zodat u weet hoe de vork precies in de steel zit als het gaat om de kosten
  • met zeer hoge cijfers beoordeeld wordt door zijn klanten.

Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres als u voordelig de Mitsubishi Space Star wilt kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn