Wilt u graag een dj huren omdat u een groots verjaardagsfeest gaat geven? Of wilt u een dj huren omdat u verantwoordelijk bent voor het aanstaande personeelsfeest? Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar een drive-in show, bij ambitious.nl bent u aan het juiste adres. Er zijn vele redenen om een dj te huren. Ten eerste wilt u uw handen vrij hebben om te socializen met uw vrienden en collega’s. Ten tweede wilt u een professionele dj huren die de sfeer naadloos aanvoelt zodat er altijd de muziek wordt gedraaid die men op dat moment nodig heeft om los te gaan. En ten derde hebt u wellicht niet de apparatuur in huis om zelf dj te spelen. Dit is een vak apart, en dat is misschien wel genoeg reden om een gerenommeerde dj via onze website in te huren. Op onze website vindt u vele videofragmenten van feesten die onze dj’s in het verleden hebben gehost. Het gaat om schoolfeesten, bruiloften tot aan grote evenementen. Zo treden onze dj’s regelmatig op als voor programma van grote artiesten. Dit is de ideale manier om uw publiek een beetje los te krijgen. Om ze als het ware warm te draaien voor het hoofdprogramma. Maar onze dj’s zijn natuurlijk zelf het hoofdprogramma als u ze wilt huren voor uw eigen feest.

Voor elke gelegenheid kunt u hier een dj huren

U wilt een dj huren die aan bepaalde vereisten voldoet. Zo is ervaring erg belangrijk. Hoe kan de dj anders de sfeer aanvoelen en een perfecte timing hebben? Maakt u zich daar maar niet ongerust over. hier werken enkel dj’s met veel ervaring en talent. Toch is het logisch dat u graag even de kat uit de boom wilt kijken. Want muziek is een van de belangrijkste aankledingen op een feest, ongeacht de hoeveelheid mensen die hier op af komen. Zoals we in de eerste alinea al vermeldden kunt u video’s en foto’s bekijken. Maar wilt u onze dj’s echt in actie zien dan kunt u eens langskomen op een demoavond. Een keer per maand geven we een dergelijke demoavond in ons kantoor in Reeuwijk. U kunt zich gratis aanmelden via het online contactformulier. Reken er maar op dat we u kunnen overtuigen en dat u na een bezoekje direct een dj wilt huren! Wist u trouwens dat u niet alleen een dj kunt huren?

  • U kunt namelijk een dj huren met een vocalist en saxofonist erbij. Dan hebt u semi-live muziek en dat staat garant voor een perfecte avond.
  • U kunt een dj huren voor diverse drive-in shows. Van een standaard dj-set tot aan stille disco’s en videodisco’s.
  • Dj’s zijn niet alleen mannen. Ook vrouwelijke dj’s kunt u bij Ambitious boeken. Misschien ook leuk als fijnere verschijning?

We garanderen een landelijke dekking

Hebt u nog vragen over het dj huren of de mogelijkheden die we u bieden? Bel, mail of chat met onze medewerkers zodat we op basis van uw wensen en ideeën een vrijblijvende offerte op kunnen stellen. Het is nadien geheel uw keuze om al dan niet met ons in zee te gaan. We garanderen een landelijke dekking en geven net zo graag een machtige set weg in Delfzijl, Terneuzen of in het hart van Nederland. Niet alleen via de website vindt u vele voorbeelden en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen feest. U vindt ons tevens via de sociale media. We houden u daarop de hoogte van nieuwtjes zoals dj-aanwinsten. Vergeet dus niet om ons te volgen via Facebook, Twitter en InstaGram. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn