Stoerekindjes-regenkleding - Fleece sjaalWilt u uw kind iets extra’s meegeven tijdens het koude weer in Nederland? Geef haar dan een fleece sjaal. Een fleece sjaal is helemaal niet duur maar wel heerlijk warm. Kinderen willen nog weleens ziek worden. Een verkoudheidje is nog te overzien maar de griep kan er behoorlijk inhakken, zeker bij jonge kinderen met een lage weerstand. Als u hen zonder fleece sjaal naar buiten stuurt, dan is dit misschien niet genoeg ook al dragen ze een winterjas, handschoenen en een muts. Als de jas een beetje open is dan is hun nek en hals onbeschermd. Er bevinden zich veel lymfeklieren in dit gedeelte van ons lichaam. Als daar de kou op slaat dan kan het bacteriën en virussen die ons lichaam zijn binnengedrongen niet goed weerstaan. Met als gevolg een fikse verkoudheid of erger. Het probleem is dat dit soort kortstondige ziektes erg besmettelijk zijn. U zult uw kind daardoor thuis moeten houden omdat het een gevaar vormt in de klas of in de peuterspeelzaal. Met als gevolg dat de rest van het gezin ook een verhoogd risico loopt om ziek te worden. Dankzij beschermende kleding en dan met name een fleece sjaal of een sjaal van ander materiaal, verlaagt u dit risico aanzienlijk. Is een fleece sjaal wat u graag hebben wilt voor uw dochter? Dan kunt u die nu meteen na het lezen van deze tekst gaan bestellen via stoerekindjes-regenkleding.nl. We hebben het specifiek over een fleece sjaal voor uw dochter omdat de enige beschikbare kleur roze is. Daar zit uw zoontje waarschijnlijk niet op te wachten. Maar niet getreurd, we hebben een continu veranderend assortiment dus de kans bestaat dat we binnenkort ook een geschikte fleece sjaal in meer mannelijke kleuren zoals rood of blauw in ons assortiment hebben. Maakt u zich lid van de nieuwsbrief of volg ons via diverse sociale media om deze updates te ontvangen.

Een fleece sjaal is lekker warm

Waarom zou u voor een fleece sjaal kiezen en niet voor een ander materiaal? Ten eerste is de fleece sjaal vele malen goedkoper dan een sjaal van een dure soort wol. Ten tweede zijn deze sjaals erg zacht en dat is wel zo prettig voor het kinderhuidje. Ook het feit dat het niet kriebelt in tegenstelling tot wollen sjaals is voor een kind al snel een goede reden om wel de fleece sjaal om te doen. En ten derde is de fleece sjaal eenvoudig schoon te houden. Meisjes zijn op zichzelf misschien wel wat schoner dan jongetjes maar dat neemt niet weg dat door buitenspelen er flinke moddervlekken in kunnen komen. Kinderen weten op diverse manieren hun kleding te bevuilen, van spelen in de buitenlucht door er op te kliederen met verf, voedsel of drinken. De fleece sjaal is eenvoudig uit te wassen en zal ook na de zoveelste wasbeurt als nieuw aanvoelen. Fleece is een vorm van polyester, dus een plastic. Het wordt op een bepaalde manier aan elkaar gebreid waardoor het sterk isolerend werkt. En dat is uiteraard een van de belangrijkste doeleindes van een sjaal. Mocht u problemen hebben met dierlijke producten en er een vegetarische of veganistische levensstijl op na houden, dan gebruikt u waarschijnlijk geen wol. Een fleece sjaal is dan een perfect alternatief. Uw kind is vervolgens op een duurzame wijze beschermd tegen de kou en de regen. Voor veel kinderen is het nog wat moeilijk om zelf hun fleece sjaal dicht te knopen. Bent u niet in de buurt en heeft de juf of meester geen tijd? Geen probleem, wij hebben de fleece sjaal zo aangepast zodat uw kind dit zelf om kan doen. Deze fleece sjaal bevat namelijk halverwege een opening waardoor men aan een kant van de sjaal kan trekken. De knoop die ontstaat kan iedereen direct goed dichttrekken en dat maakt deze fleece sjaal zeer kindvriendelijk.

Bescherm uw nek en hals goed tijdens koud weer

Denkt u niet alleen aan uzelf, maar zorg er ook voor dat uw kinderen beschermt zijn tegen het verraderlijke weer in de herfst en de winter. De temperaturen mogen dan wel relatief langzaam omhoog gaan, het neemt niet weg dat het soms wekenlang bar koud kan zijn. Er treden zo nu en dan flinke stormen op, zeker als u aan de kust of in de buurt van een groot meer woont. Een fleece sjaal is hierbij de uitkomst. Bestelt u vandaag nog deze leuke roze sjaal en ontvang hem morgen al aan huis. Hebt u ook de behoefte aan zwemkleding voor uw kinderen? Kijkt u dan eens op onze zustersite. U vindt hier een keur aan zwemkleding voor kinderen tot aan 13-jarigen. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Zwemluiers, zwempakken en zwembroeken.
  • Grote strandlakens waarop u samen met uw kind kunt zonnen.
  • Vergeet niet om er in dat geval UV-beschermende kleding bij te kopen zodat uw kind niet kan verbranden. Smeer uzelf en uw kinderen tevens goed in met zonnebrandcrème.
  • En ook voor zonnehoeden, petjes en waterschoentjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebt u hier verder nog vragen over? Schroom dan niet om ons te contacteren via het online formulier of zoek ons via Facebook, Twitter of Youtube eens op. Zoekt u naast zwemkleding regenkleding? Kijkt u dan rond op onze site en bestel regenpakken, poncho’s, paraplu’s voor de allerkleinsten onder ons. Op die manier kunt u zowel op een goedkope manier aan regenkleding als ook aan zwemkleding komen. Vergeet niet onze website te bookmarken. Kinderen groeien immers snel uit hun kleren dus we hopen u spoedig terug te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn