Een fiets is een schitterend vervoersmiddel. Helemaal als je een Nederlander bent. Als je in Nederland wordt geboren, dan kun je vaak eerder fietsen dan lopen. Zodra de motoriek het toelaat zit een kind al op een driewieler. Deze wordt niet veel later ingeruild voor een fiets met zijwieltjes en daarna zal het kind al vrij snel een volleerd fietser zijn die zonder zijwieltjes kan fietsen. Fietsen zit ons als Nederlanders dus in het bloed. Als kind fietsen we vaak op een mooie nieuwe fiets. Deze krijgen we in de regel op onze verjaardag. Als puber wordt de fiets al snel ingeruild voor een volwassen model, maar ouders kiezen vaak liever niet voor een dure nieuwe fiets. Pubers gaan niet altijd even verantwoord om met de fietsen waar zij op rijden. Denk aan het nodige slipwerk waarmee ze de banden kapot maken en ze mogen ook graag met volle vaart bij de stoeprand omhoog fietsen waardoor ze de velg natuurlijk naar de knoppen helpen. Ook als ze zelf heel verantwoord zijn, want niet alle puber zijn gelijk, dan nog moeten ze de fiets op school parkeren en daar zijn de fietsen dus ook zeker niet veilig. Als student doe je er zelf helemaal verstandig aan om vooral geen mooie nieuwe fiets te kopen. In de stad moet je vaak niet al te ver fietsen en dus is een goedkope 5de hands fiets een prima keuze. Kans is groot dat deze op den duur gestolen wordt en dan is het maar goed dat je er niet meer dan twee tientjes aan de fiets hebt besteed. Maar na je studententijd wil je wel een comfortabel kunnen fietsen en dus heb je een mooie nieuwe fiets nodig. Deze moet je dan goed onderhouden en altijd op een veilige plek parkeren. Mocht er iets kapot gaan, dan kun je altijd terecht bij de fietsenmaker in Den Haag. Je wilt immers op een fijne manier blijven fietsen. Dus als de ketting slap hangt, of als de verlichting het niet meer doet, of als de velgen niet meer helemaal recht zijn, dan kun je altijd even een beroep doen op de fietsenmaker in Den Haag. Deze maakt je fiets binnen een mum van tijd weer helemaal in orde waardoor jij ongehinderd je weg op de fiets kunt vervolgen. De vraag is wel waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een goede fietsenmaker in Den Haag.

Kom naar Nieuwenhuijs Tweewielers voor een goede fietsenmaker in Den Haag

Als je op zoek bent naar een fietsenmaker in Den Haag, dan ben je bij Nieuwenhuijs Tweewielers aan het juiste adres. Deze fietsenmaker in Den Haag is al vele jaren dé specialist op het gebied van fietsen in en rondom Den Haag. Dus als je vakwerk wilt en als je ook zeker wilt weten dat de specialist je fiets weer helemaal in orde maakt, dan doe je er goed aan om te kiezen voor deze fietsenmaker in Den Haag. Woon je ergens anders? Dat is geen probleem. Naast de fietsenmaker in Den haag kun je namelijk ook terecht bij deze winkel als je in de omringende steden woont zoals:

  • Rijswijk
  • Den Haag
  • Voorburg

Dus komt vooral eens langs in de winkel als je problemen hebt met je fiets of als je je fiets een onderhoudsbeurt wilt geven.

Kom langs of maak een afspraak

Als je langs wilt komen voor een reparatie bij nieuwenhuys2wielers.nl dan kun je gewoon langskomen. Je krijgt dan ter plekke een prijsindicatie. Maar je kunt ook altijd van te voren een afspraak maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn