Outdoorunlimited - familiedag overijsselIs familie erg belangrijk voor u? Hebt u een grote of juist kleine hechte groep die u veel ziet dan wel spreekt? Dan is het leuk om niet enkel af te spreken tijdens verjaardagen en overige feestdagen zoals tijdens kerst. Er zijn diverse opties om te vieren dat uw band met de rest van uw familie zo sterk is. Voor veel mensen in Nederland is het erg belangrijk om te zorgen voor hun familie en om er de banden mee aan te halen. Dit zijn immers mensen waar u in de regel altijd op kunt rekenen. Dit gaat helaas niet altijd op maar wilt u toch graag een familiedag in Overijssel houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een activiteitencentrum dat zich niet alleen richt op het organiseren van uw familiedag in Overijssel maar tevens schoolreisjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en ga zo maar door kan organiseren. Ook al zoekt u een familiedag in Overijssel, vergeet u ons niet te bookmarken mocht u in de toekomst een dergelijk ander type feest willen geven! In deze tekst willen we ons graag focussen op de te organiseren familiedag in Overijssel. Waarom deze provincie? Omdat we in deze provincie werken. Ons kantoor is gevestigd in Haarle nabij Hellendoorn. Als u kiest voor een indoor familiedag in Overijssel dan zult u hier naartoe moeten reizen. Wilt u liever een buitenactiviteit? Dan zijn er diverse opties. In principe kan dit op ons eigen terrein want Salland, de streek waar u zich dan bevindt, bevat prachtige weides en bosrijke gebieden die zich uitstekend lenen voor survivaltochten. Maar ook voor relaxte wandelingen als dat meer in uw straatje past. Als u een familiedag in Overijssel wilt organiseren dan raden we het u dus aan om vooral bij ons aan te kloppen. Voor zowel jong als oud zorgen we voor het juiste vermaak. Zo kunnen de jongeren een actieve middag hebben terwijl de ouderen een gezellig of juist spannend spel spelen. Nadien hebt u bij het diner veel aan elkaar te vertellen en kan de familiedag in Overijssel afgesloten worden met een geweldig feest. De kans dat u bij ons terugkomt om een familiedag in Overijssel te vieren is groot. Leest u vooral verder als u benieuwd bent naar de activiteiten die u kunt doen als u kiest voor een familiedag in Overijssel bij Outdoor Unlimited.

Binnenkort een familiedag? Overijssel is de provincie om het in te vieren

Een familiedag in Overijssel vieren kunt u in onze ogen het beste bij ons doen. U kunt kiezen uit diverse activiteiten. Voor uw gemak hebben we de populairste hieronder kort samengevat:

  • Zo kunt u bij ons een arrangement met ouderwets gezellige Twentse spellen aanvragen. Leuk voor de hele familie want voor jong en oud is dit zeer toegankelijk!
  • Ga met ons mee terug naar de Middeleeuwen en daag elkaar uit voor een speels duel.
  • Doe de “maffe maffia tocht “ en probeer smokkelwaar over te brengen naar de andere zijde. Bent u de ware smokkelaar? Dan staat er een mooie prijs voor u klaar.
  • Houd uw familie van schieten? Of hebt u dat altijd al eens willen leren? Dan is de schietcombi een prachtig arrangement als familiedag in Overijssel.
  • In samenwerking met Grand Café de Lagoon kunt u bij ons genieten van een spannende GPS-tocht.
  • En ten slotte kunt u als familiedag in Overijssel kiezen voor het spel “jongens tegen de meisjes”. Een spel dat erg populair is geworden op de Nederlandse televisie. Wij hebben dit overgenomen, in een ander jasje gestoken en beschikbaar gesteld als familiedag in Overijssel. Wie wordt de winnaar van deze spannende wedstrijd? Er zal in ieder geval lang over nagepraat worden.

Meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact op of kijk op de site

U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Van gezellige spelletjes tot aan uitdagende activiteiten, u kunt een familiedag in Overijssel bij ons bestellen die geheel aan uw wensen tegemoet komt. Houdt u wel een beetje rekening met de allerjongsten en de oudsten in uw familie? Als u wilt boeken dan kan dat direct via de website. U geeft maar aan welke activiteit u wilt doen als familiedag in Overijssel. U kunt dan direct de beschikbare data zien. Hopelijk is het nog mogelijk om op de gewenste datum te boeken. Het is daarom aan te raden om dit zo vroeg mogelijk te doen. We leggen het voor u vast en u bent dan met uw hele familie welkom op de afgesproken dag. U vindt op de website een handige routebeschrijving zodat iedereen in Nederland ons snel kan bereiken. Even een lekker weekendje weg met de hele familie. Even de drukte van bijvoorbeeld de Randstad ontvluchten. Dat doet u door een leuk hotel te boeken en om uw dag te vullen met activiteiten die wij van Outdoor Unlimited hebben klaargezet. Hebt u verder nog vragen? Stelt u ze dan via de website door het online formulier in te vullen. Vergeet niet om uw adres- en contactgegevens achter te laten. Tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken of ons e-mailen. We komen zo snel mogelijk bij u terug. Ook langskomen in Haarle behoort tot de mogelijkheden. U kunt het terrein vast verkennen en we staan u graag te woord aan de hand van een lekker kopje thee of koffie. Dan weet u zeker dat elk familielid een prettige dag mag beleven tijdens uw familiedag in Overijssel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn