Ook voor een kort verblijf kan een esta aanvragen Canada nodig zijn. Voor de Verenigde Staten is dit wel bekend, voor het land Canada iets minder. Des te belangrijker om u goed te verdiepen in de documenten die u gereed moet hebben voor een reis naar Canada. Voor veel mensen is de ETA wel bekend voor een reis naar Canada, maar de ESTA komt minder voor. De website esta-aanvragen.com kunt u verder op weg helpen als u op reis gaat naar Canada. Reden voor esta aanvragen Canada is onder meer voor het geval u een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten. Aangezien voor dit land een esta verplicht is, heeft u dat voor een doorreis dus ook nodig. Informeer daarom goed voor u op reis gaat, wat u allemaal nodig heeft. Wanneer uw documentatie niet in orde is op de dag zelf, dan kunt u geweigerd worden voor uw vlucht. Het bezit van een eta en een esta wordt al gecontroleerd op de luchthaven. Zij kunnen u dus weigeren om de reis te vervolgen. Dit zou heel jammer zijn. Voor een esta aanvragen Canada gaat het er dus om of tijdens uw vlucht nog een landing gemaakt wordt in de Verenigde Staten. In dat geval heeft u dus zeker een esta nodig.

Hoe een esta aanvragen Canada?

Een esta aanvragen Canada is niet moeilijk. Gelukkig is dit redelijk snel en eenvoudig te doen. Tegenwoordig is dit online allemaal zo ingericht, dat u het via internet kunt aanvragen. De goedgekeurde esta ontvangt u zelfs per e-mail. Dit kan zelfs binnen een dag allemaal gebeuren. Dat klinkt ontzettend snel, maar dat is natuurlijk eenmaal op de luchthaven te laat. Daar is het niet meer mogelijk om de esta te regelen. Een esta aanvragen Canada kan onder meer via de website esta-aanvragen.com. De aanvraag is geheel in het Nederlands en de betaling kan via iDeal afgehandeld worden. Zorg er wel voor dat u uw paspoort bij hand hebt. Het gaat hier om een internationale reis. Daarom wordt alleen een paspoort hiervoor geaccepteerd en niet de ID-kaart. Zodra al uw gegevens zijn verstuurd, kunt u al binnen een paar uur de goedkeuring ontvangen. Mochten er meer reizen naar Canada in het verschiet liggen, dan is de esta ook hiervoor nog geldig. De aangevraagde esta is namelijk twee jaar geldig. De website esta-aanvragen.com is een hulpvaardige website, die informatie en tips geeft bij het esta aanvragen Canada. Wanneer u hier tijdig aan begint, kunnen er weinig moeilijkheden ontstaan.

Is een esta altijd noodzakelijk?

De esta aanvragen Canada is essentieel voor vluchten door Amerika. Als u rechtstreeks naar Canada vliegt, dan is de esta niet nodig. U komt dan tenslotte niet in de Verenigde Staten. Zelfs niet als u vanuit Canada met ander vervoer toch naar Amerika gaat reizen. Hij is dus alleen nodig voor de vliegreizen. De regels zijn behoorlijk aangescherpt en het is natuurlijk wel beter als u alles voor de zekerheid nog navraagt. Dit kan via esta-aanvragen.com, via uw reisbureau of de ambassade. Ook als u voor uw verblijf naar Canada naar de Verenigde Staten reist en daar nog een paar dagen verblijft, is een esta aanvragen Canada nodig. Zelfs voor een nacht is een esta aanvragen Canada verplicht. Het is dus eigenlijk heel simpel. In geval van een tussenlanding in de Verenigde Staten, hoort een esta aanvragen Canada bij uw voorbereidingen. Het wordt allemaal gecontroleerd bij de douane en zeker als u in de Verenigde Staten bent. Gelukkig vindt er bij de Nederlandse luchthaven al een controle plaats, maar bereid u goed voor met onder meer de informatie op esta-aanvragen.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn