Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis naar Canada? Dan is het belangrijk om in het bezit te zijn van een ESTA. Wij van esta-aanvragen vertellen je graag alles wat je moet weten, zodat jij goed voorbereid op reis kunt gaan. Zodra je in het vliegtuig stapt om naar Canada te reizen, is het belangrijk dat je in het bezit bent van een ESTA. Dit is een visum dat verplicht is om het continent Amerika binnen te mogen treden. Het is tevens verplicht als u enkel een tussenlanding maakt in Amerika. Wij vertellen je graag meer over het aanvragen van een ESTA.

Het aanvragen van een ESTA Canada

Reis je binnenkort naar Canada of ergens anders in Amerika, dat is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een ESTA verklaring. Dit is een officieel reisdocument dat jouw toegang geeft tot in dit geval Canada. Je kunt het zien als een visum dat jou de toegang geeft om het continent Amerika binnen te mogen reizen. Gedurende 90 dagen mag je verblijven in Canada, voordat je terug naar huist vliegt. Aangezien je wilt reizen naar de andere kant van de wereld, is het verplicht om een paspoort als identiteitsbewijs te hebben. Een ESTA wordt ook verstrekt op basis van jouw paspoortnummer. Dit is ook de reden dat kinderen een eigen aanvragen voor Canada moeten indienen. Iedereen die mee gaat op reis, dient dus een eigen ESTA verklaring te hebben. Reis je met een groep mensen? Dan kun je eenvoudig de ESTA aanvragen achter elkaar aanvragen in één verzoek. Verzamel hiervoor de paspoorten van iedereen en afhankelijk van met hoeveel mensen je reist, ben je met gemiddeld een half uurtje klaar voor een gezin. Heb je tijdens het indienen van de ESTA aanvragen voor Canada vragen? Dan kun je contact opnemen met het uitgiftebureau. Aangevraagd? Laat de voorpret van de reis maar beginnen! Binnenkort kun je of jullie heerlijk genieten van een fantastische reis naar Canada!

Wat dien je te weten over ESTA aanvragen Canada:

  • Altijd noodzakelijk om in bezit te hebben om Canada binnen te mogen reizen
  • Voor meerdere mensen in eenmaal aanvragen is mogelijk
  • Vraag ruim een maand voor de reis een ESTA aan
  • Controleer de geldigheid van jouw paspoort
  • Met een ESTA maximaal 90 dagen verblijven in Canada
  • Kinderen dienen een eigen ESTA aan te vragen

Wanneer moet ik een ESTA aanvragen Canada?

Wil je zeker zijn van een ESTA? Dan kun je het beste ruim een maand van te voren een aanvraag indienen voor de reis naar Canada. Het aanvragen gaat eenvoudig en is volledig in het Nederlands. Heb je alles ingevuld, dan kun je gelijk betalen en is de ESTA aanvraag officieel ingediend. In de meeste gevallen ontvang je binnen 24 uur een reactie op jouw aanvraag. Het kan zijn dat deze wordt afgekeurd om welke reden dan ook. Je hebt dan nog een aantal weken de tijd om hiervoor iets te regelen. Denk aan het aanvragen van een nieuw paspoort, omdat de geldigheid ervan binnenkort afloopt. Is er een spoedsituatie en dient u onmiddellijk het vliegtuig te nemen naar Canada? Dan kun je ook een spoed ESTA aanvraag indienen. Jouw aanvraag wordt dan binnen 15 minuten in behandeling genomen.

Een tijdige aanvraag scheelt dus zeker een hoop zorgen. Of je nou voor een korte zakenreis, vakantie of doorreis Canada betreed, je krijgt alleen toegang met een ESTA voor maximaal 90 dagen. Zonder ESTA dus geen toegang! Wil je langer blijven dan 90 dagen, dan zijn hiervoor andere documenten om aan te vragen. Bekijk onze website voor de volledige informatie: esta-aanvragen.com!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn