Decochip - Epoxy coatingWilt u graag een epoxy coating? Kijkt u dan eens op decochip.nl want daar kunt u epoxy coating vinden. We zijn namelijk een website dat verf verkoopt en daar kan de epoxy coating natuurlijk niet tussen ontbreken. Wat is epoxy coating nu eigenlijk precies? Epoxy coating is een polymeer en bestaat dus uit koolstof en zuurstof. Dat maakt het tot een zeer flexibel goedje en u vindt epoxy dan ook binnen diverse werkgebieden. Zo kan het worden gebruikt als hars of lijm en kunt u er ook printplaten voor elektronische schakelingen van maken. Maar dat is niet waar deze epoxy coating voor geschikt. Deze epoxy coating is namelijk geschikt voor uw vloer. Voor laminaat en parket dat opnieuw in de was moet worden gezet heeft erg veel baat bij deze epoxy coating omdat het zo mooi evenredig te verspreiden is over dit oppervlak. U vindt dit soort epoxy coating vooral terug bij industrieel design. En waar vinden we industrieel design? Veelal op kantoor. Maar ook zijn er veel gezinnen die dit design mooi vinden in hun huiskamer en keuken als ze een open keuken hebben. Zo ziet u maar weer dat epoxy coating van alle markten thuis is. Het is dan ook erg eenvoudig aan te brengen maar als u dit doet dan zult u wel enige voorzorgsmaatregelen moeten treffen. Het is namelijk behoorlijk giftig en u zult de kamers dan ook goed moeten ventileren de kamer moeten verlaten na het aanbrengen van de epoxy coating. U kunt dit dan ook maar beter uitbesteden. In uw woonhuis gebruik maken van deze coating kan dus nog wel wat problemen opleveren. Het voordeel van een kantoor is dat dit na werktijd of in het weekend kan worden gedaan. Of meteen tijdens de bouw natuurlijk. Hoe dan ook, leeft u wel de Arbo regels na zodat deze coating de ruimte krijgt om uit te harden en vooral dat u er niet ziek van wordt. Dan hebt u nadien een prachtige vloer waar u jarenlang mee vooruit kunt.

Epoxy coating nodig? Kijk dan bij ons

Ziet u epoxy coating wel zitten? Dan bent u bij ons aldus aan het juiste adres want hier kunt u ze in potten komen bestellen. Houdt u er dus wel rekening mee dat u een mondkopje draagt, de deuren en ramen open zet en niet in dezelfde ruimte blijft. Dan kan het over een nacht opdrogen en hebt u de dag er na een prachtige industriële vloer. Kapjes en overige accessoires zijn ook bij ons mee te bestellen dus leef u uit en bestel vandaag nog al uw producten. Des te groter de bestelling, des te goedkoper uw bedrag zal zijn want u krijgt een steeds grotere korting naarmate het volume van de bestelling toeneemt. Daarom raden we u ook altijd aan om alles in een keer te bestellen. Een bijkomend voordeel daarvan is dat u dan geen verzendkosten meer hoeft te betalen dus tel uit uw winst. Er zijn twee belangrijke voordelen van het gebruik van epoxy coating:

  • De slijtvastheid. Dat betekent dat u jarenlang met uw vloer kunt doen. De epoxy coating zorgt er voor dat er nauwelijks krasjes en barstjes in komen en dat de onderliggende vloer beschermd blijft tegen alles wat er dan ook op valt.
  • En daarnaast staat epoxy coating bekend om vloeistofdichtheid. Laat u er dus een vloeistof op vallen dan zal het niet door de epoxy coating heen dringen en de onderliggende vloer op de een of andere manier gaan aantasten.

En dat is nog lang niet alles, er zijn nog vele andere voordelen van deze epoxy coating te bedenken dus schroom niet langer maar haal het snel in huis of op kantoor. Dan kunt u al snel zelf van deze voordelen de vruchten gaan plukken.

Ook voor gietvloeren bent u hier aan het juiste adres

De epoxy coating kan zowel met een roller als een kwast worden aangebracht. Het voordeel van de kwast is dat u wat secuurder te werk kunt gaan en is daarom meer geschikt voor een nette afwerking, bijvoorbeeld als u het in uw eigen huis wilt gaan gebruiken. Voor een grotere oppervlakte spreekt het voor zich dat u de roller gaat gebruiken. Maar liefst 99 procent van onze klanten raden ons aan en we hebben dan ook het maximale aantal sterren van hen gekregen. We hopen dat u daarom ook eens op onze site komt kijken en dat u na het maken van een bestelling ons ook wilt belonen met 5 sterren. Een bestelling maken is een peulenschil en gaat in principe op dezelfde manier als op welke willekeurige webwinkel dan ook. Niet alleen hebben we dit type coating in huis. Ook diverse accessoires, gietvloeren, keukenbladen en antislipstroken voor in de badkamer kunt u bij ons vinden. En nog veel meer. Voor het totale overzicht kijkt u natuurlijk op de site. Wij bezorgen via DPD bezorgcentrum zodat we u kunnen garanderen het snel en veilig bij u thuis te kunnen bezorgen. En weet u wat ook snel en veilig kan? Betalen natuurlijk! Dit kan via internetbankieren maar we accepteren ook betalingen via Mistercash en uiteraard via iDEAL. Wilt u in het groot bestellen? Neemt u dan van te voren eens contact op. Dan zorgen we er voor dat we het vast op voorraad hebben liggen en anderen niet de dupe kunnen worden van uw grote bestelling. Dat is wel zo netjes, vindt u ook niet?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn