Bent u op zoek naar een website waar u electrische auto’s kunt leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Electrische auto’s kopen is uiteraard een goed idee als u een bedrijf hebt. Maar aan de andere kant is een vooraf besproken maandelijks bedrag ook geen gek idee. Ook als particulier bent u bij ons van harte welkom. We voorzien u graag van advies zodat u niet te veel per maand betaalt. Er zijn diverse merken die tegenwoordig duurzame electrische auto’s verkopen. En dat is goed voor het milieu. Ten eerste is er niet langer sprake van uitstoot aan gevaarlijke gassen zoals CO2. En ten tweede worden er geen fossiele brandstoffen meer gebruikt. Want deze electrische auto’s rijden op groene stroom. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u zich bewust van het milieu? Kijkt u dan even op elektrischeautokopen.nl. Het is verstandig om even de kat uit de boom te kijken want deze overstap heeft vele gevolgen. Laten we voorop stellen dat u er een beter mens van wordt. Kleven er nadelen aan electrische auto’s? Ze zijn duurder dan de benzine of diesel varianten. Maar die investering hebt u snel terugverdiend vanwege de bijtelling. Het enige probleem is dat u er minder ver mee kunt rijden. Voor de lange afstand zijn electrische auto’s daarom op dit moment nog problematisch. Maar dan hebben we het al over afstanden van meer dan 200 kilometer. Gebruikt u de auto vooral om mee te forenzen en voor korte afstanden in uw woonplaats of provincie? Dan zijn er absoluut geen nadelen aan electrische auto’s verbonden.

U kunt bij ons elektrische auto’s kopen en leasen!

U wilt uiteraard wel een auto kopen die bij u past. Als u een modaal inkomen hebt dan kunt u bijvoorbeeld een Volkswagen Golf of een Volvo V60 kopen of leasen. Hebt u meer te besteden, dan is de Tesla wellicht een prachtig alternatief. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Ons bedrijf kan u een geweldig totaalpakket geven. Wat zit daar allemaal in?

  • U krijgt vrijblijvend fiscaal advies.
  • En uiteraard uw elektrische auto.
  • Een laadpunt op kantoor, bij u thuis en voor onderweg een oplaadpas.
  • En zelfs een zonne-carport zodat electrische auto’s door middel van zonne-energie kunnen worden opgeladen.

Ziet u dit allemaal wel zitten en wilt u alles weten over electrische auto’s? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de selectie aan electrische auto’s maar ook of het slimmer is om te leasen of juist om te kopen. Dat is immers afhankelijk van uw huidige financiële situatie. En wist u dat u subsidie kunt krijgen van de overheid om in electrische auto’s te rijden? Dat maakt de keuze wellicht een stuk gemakkelijker.

Vergeet u niet om een laadstation te installeren?

U hoeft nooit meer naar een tankstation als u een laadstation bij de voordeur zet. Het prettige is dat anderen ook kunnen zien waar een dergelijk laadstation staat zodat mensen met een elektrische auto niet ver hoeven te rijden. Voor een compleet aanbod moet u dus bij ons zijn. Vraagt u ons om advies of vraag een offerte aan. We kunnen mooie persoonlijke pakketten voor u samenstellen en u helpen met al het papierwerk. U hebt bijvoorbeeld misschien enkel een oplaadpunt bij u thuis of juist een op kantoor nodig. Vergeet niet om ons te volgen op Facebook en Twitter en voeg ons toe op Linked in. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste automodellen en op welke jaarbeurs u ons kunt ontmoeten voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn