Webhosting moet snel, goedkoop en betrouwbaar zijn. Dat vinden wij van Webruimtehosting belangrijk. Wij bieden allerlei services aan op het gebied van webhosting. Neem eens een kijke tussen onze hostingpakketten. De goedkoopste hiervan begint al bij 1 euro per maand! Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw website. Wij vinden goede service erg belangrijk. Omdat er veel misinformatie en onwetendheid voorkomt op het gebied van ICT nemen wij de veiligheid van onze service ook extra serieus. U krijgt van ons altijd gratis een SSL certificaat bij uw hostingpakket. Wij hebben hiernaast een proactieve houding in het up-to-date houden van alle applicaties die op onze servers draaien en zullen u overal waar nodig persoonlijk assisteren. Onze servers maken gebruik van de nieuwste generatie SSD’s waardoor uw websites altijd supersnel laden. Deze servers zijn gevestigd in Dronten. Het Severius datacentrum waar onze servers voor webhosting staan is volledig CO-2 neutraal en werkt op groene stroom. Ook dat vinden wij belangrijk! Goed voor het milleu, wel zo fijn. Meer informatie over dit datacentrum is te vinden op onze website www.webruimtehosting.nl/over-ons. Snelle servers, een goed oog voor beveiliging en een passie om doorgaans de beste service te leveren, dat zijn wij van Webruimtehosting. Geen aansluitkosten, geen vreemde clausule’s in uw contract, gewoon eerlijke webhosting zoals dat hoort te zijn. Zie op onze website welk pakket het beste bij u aansluit en ga direct aan de slag!

Webhosting met goede service en assistentie.

Wij zijn er voor iedereen die webhosting nodig heeft. Of u nou een informatiepagina over uw eigen bedrijf online wilt zetten of een webplatform met dagelijks duizenden bezoekers, Webruimtehosting staat voor u klaar. We hebben allerlei verschillende pakketten voor verschillende doeleinden. De goedkoopste hiervan kunt u al krijgen voor slechts 0,99 EURO per maand! Zo goedkoop kan webhosting dus zijn! U kunt bij ons zonder problemen tussendoor wisselen van webhosting pakket, zonder daar extra kosten voor te betalen. Alles wat uw website nodig heeft is bij deze prijs inbegrepen. Bijvoorbeeld uw eigen mailbox, SSL certificaten van Let’s Encrypt en de beste support die we u kunnen bieden. Wij zijn zowel op werkdagen als in het weekend bereikbaar voor assistentie mocht u ergens niet uitkomen. Wij stoppen pas als u helemaal tevreden bent. Overigens is het inschakelen van onze hulp vaak niet eens nodig! Voor een groot aantal CMS’en is de installatie een fluitje van een cent. Ook hebben wij op onze website een groot aantal helpartikelen geplaatst. Komt u ergens niet uit? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Heeft u liever dat wij de installatie van uw CMS direct voor u regelen? Ook dat is geen probleem. Wij leveren graag service waar wij zelf trots op kunnen zijn. Of u nu WordPress, Joomla of Drupal gebruikt (of wellicht een andere CMS, alles is mogelijk!), veel of weinig bezoekers trekt met uw website. U ben bij ons aan het goede adres. Goedkoop, eerlijk en snel, dat zijn wij bij Webruimtehosting. Onze tevreden klanten beoordelen ons met een score van 9,9! Kijk snel wat we voor u kunnen doen!

Supersnelle servers, scherpe prijzen en premium support

Kortom, wij staan voor goede service, lage prijzen en de beste kwaliteitsgarantie voor webhosting. Onze servers op het netwerk van Severius in Dronten zijn meer dan 99.9% van de tijd zonder problemen online. Hiernaast hebben wij geografisch geschieden DNS servers die elkaar opvangen in het geval van problemen. Uw website is dus altijd bereikbaar. Onze snelle SSD’s zorgen er voor dat uw gebruikers de beste ervaring hebben en laadtijden enorm snel zijn. Ga ook voor goedkoper en beter, ga voor Webruimtehosting.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn