Wanneer u slecht ter been bent en u woont in een huis met een trap, dan kan dit behoorlijk lastig zijn. Is dit de situatie waarin u zich nu bevindt? Dan is er gelukkig wel een oplossing. Bij Handicare kunt u namelijk kiezen voor een traplift huren of kopen. Niet alleen zorgen zij ervoor dat u voor de juiste periode van een traplift gebruik kunt maken, maar ook hebben ze verschillende handige opties in het pakket opgenomen.

  • Montage
  • Onderhoud
  • Demontage

Of u nu kiest voor een traplift huren of kopen, u kunt er altijd op rekenen dat de montage en het onderhoud goed geregeld zijn. Dit zit namelijk allemaal in de prijs inbegrepen. U hoeft er gedurende de tijd dat u de traplift heeft dus geen zorgen te maken over wat er allemaal moet gebeuren op het gebied van onderhoud, want dit wordt allemaal voor u gedaan. Ook wordt de traplift niet zomaar bij u afgeleverd. Deze wordt op de juiste manier gemonteerd, zodat u ook hierover zich geen zorgen hoeft te maken. Kiest u voor een traplift huren voor een bepaalde periode? Dan zal hier op een gegeven moment dus een einde aan komen. U kunt dan snel en eenvoudig een afspraak maken voor het laten demonteren van de traplift. Het enige wat u dus moet doen is de keuze maken tussen een traplift huren of juist kopen.

De situatie waarin u kiest voor een traplift huren

Bij Handicare geven ze u dus de keuze tussen een traplift huren en een traplift kopen. Beide heeft natuurlijk zo zijn voor- en nadelen. Een traplift huren kunt u doen vanaf 12 maanden bij dit bedrijf. U kunt het beste kiezen voor deze optie als u al van tevoren weet dat u niet voor een hele lange tijd van de traplift gebruik zult gaan maken. Dit kan om uiteenlopende redenen zijn. Denk bijvoorbeeld bij het herstel van een operatie. Het kan dan fijn zijn om te kiezen voor een traplift huren zodat u echt goed kunt herstellen, maar tegelijkertijd niet voor altijd aan een traplift huren vast zit. Het wordt beter om te kiezen voor de optie om de traplift te kopen wanneer de kosten van het traplift huren een stuk hoger zijn dan het simpelweg aanschaffen ervan. Ook wanneer u voor de optie kopen kiest, kunt u uiteraard gebruik maken van de diensten zoals het monteren en onderhouden van de trap. Mocht u de traplift toch niet meer nodig hebben, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om deze van de hand te doen.

Kiezen voor de juiste traplift

Naast dat u de keuze heeft uit een traplift huren of om er een te kopen, zijn er natuurlijk ook nog andere keuzes om te maken. Denk bijvoorbeeld aan het soort traplift dat u nodig zult hebben. Er zijn verschillende soorten trappen in woonhuizen aanwezig. U heeft een ander soort traplift nodig als u een trap met een bocht heeft of juist een rechte trap. Deze keuze is uiteraard vrij duidelijk. Vindt u het lastig om te bepalen of u moet gaan voor een traplift die u huurt of juist een traplift kopen? Maak dan gebruik van de keuzehulp die u kunt vinden op de website van Handicare. Hier kunt u een aantal dingen in aangeven. Bijvoorbeeld hoe lang u denkt gebruik te gaan maken van de traplift. De keuzehulp zal dan vervolgens voor u gaan berekenen wat voor u de betere keuze is. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de medewerkers van Handicare om eventuele aanvullende vragen te stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn