Wij van dijkstraverhuizingen.nl zijn “mondial movers”. Dat betekent dat u niet enkel een verhuisbedrijf in Almelo hebt gevonden dat u kan helpen als u in Twente verhuisd, maar dat we uw spullen ook kunnen verhuizen naar landen binnen Europa en zelfs overzee. Het zal niet snel gebeuren dat u daadwerkelijk dit land verlaat, maar mocht dit toch het geval zijn dan weet u nu in ieder geval dat er altijd een verhuisbedrijf in Almelo te vinden is die u daarbij kan helpen. Gaat het om de verhuizing van bijvoorbeeld een eengezinswoning of de inboedel van een kantoor? Wij zijn van geen kleintje vervaard en pakken het direct aan. Een verhuizing is een zware klus en vergt nogal wat voorbereiding. U kunt daar wellicht wel wat advies bij gebruiken. Kiest u voor dit verhuisbedrijf in Almelo? Dan komen we vrijblijvend langs voor een inspectie. Tijdens deze inspectie kijken we naar de grootte van de inboedel. We schatten hoeveel verpakkingsmateriaal nodig is om alles mee in te pakken en ook hoe groot de verhuiswagen moet zijn zodat we uw gehele inboedel in een enkele rit kunnen vervoeren. Tevens kunnen we bepalen of er speciaal  gereedschap nodig is. U kunt denken aan industriële tools maar ook aan verhuisliften. Dankzij dergelijke hulpmiddelen voor transport kunnen extra zware en onhandige spullen zoals piano’s of wasmachines vervoerd worden vanuit uw huis. Uiteindelijk maken we een offerte op met een duidelijk overzicht van de diensten die op de verhuisdag nodig zijn en natuurlijk wat het u gaat kosten.

Ons verhuisbedrijf in Almelo verhuist u door heel Europa

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om met zo min mogelijk professionele hulp van dit verhuisbedrijf in Almelo een verhuizing te plannen. Misschien wilt u enkel een verhuiswagen met chauffeur huren en hebt u genoeg aan twee tillers omdat u genoeg vrienden en familieleden hebt om u te helpen. Maar u moet zich niet vertillen aan een verhuizing. Het is zwaarder dan u denkt, zeker als u al jaren niet meer op een studentenkamertje woont. Laat u daarom goed informeren door ons verhuisbedrijf in Almelo en lees de offerte aandachtig door. De voordelen zullen waarschijnlijk absoluut opwegen tegen de nadelen. Wij weten hoe we moeten tillen zodat rugklachten voorkomen kunnen worden. Wilt u graag online de verhuiskosten alvast berekenen voordat u daadwerkelijk besluit om al dan niet contact met ons op te nemen? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Sterker nog, u kunt via de website van dit verhuisbedrijf in Almelo alvast een voorberekening maken. U zult zien dat u geen dief van de portemonnee bent als u met dit verhuisbedrijf in Almelo in zee gaat. En wat krijgt u er zoal voor terug?

  • U kunt de verhuizing grotendeels loslaten. U kunt zich focussen op andere zaken zoals de inrichting van uw nieuwe woonplek,
  • Onze medewerkers zijn namelijk gediplomeerd en dit verhuisbedrijf in Almelo voldoet aan alle Arbo wetgeving,
  • En het is mogelijk om tijdelijk uw inboedel bij ons op te slaan.

Neem vandaag nog contact op om een offerte op te vragen

Niet alleen vindt u dit verhuisbedrijf in Almelo, we hebben onze hoofdvestiging in Enschede gebouwd en u kunt ons tevens in Goor opzoeken. U vindt de contactgegevens en adressen van deze drie vestigingen natuurlijk op de contactpagina van de site. Klim in de pen en schrijf ons een e-mail of stuur het digitale contactformulier toe. Bellen tijdens kantooruren is ook geen slecht idee. Wij behoren tot de Erkende verhuizers en hebben een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst en 8,7. Geeft u ons nadien ook een cijfer?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn