usbstick-producent - Usb stick Een usb stick is typisch zo’n product waar je verschillende kanten mee op kunt. Natuurlijk kun je er in eerste instantie je data op kwijt. Ideaal als student of als kantoormedewerker. Je kunt al je data in de vorm van documenten, muziek, films, PowerPoints, Exel files en noem het allemaal maar op via de usb stick in je broekzak vervoeren. Dat is natuurlijk mooi, want daardoor hoef je niet met allerlei documenten in je tas rond te zeulen. De opslagcapaciteit van een usb stick is tegenwoordig ook vrij uitgebreid. Een externe harddisk kan al 1 of 2 terabyte(s) aan gegevens opslaan. Maar een harde schijf is niet zo mobiel als een usb stick, maar als je nagaat dat een gemiddelde interne harde schijf 5 jaar geleden 320 GB groot was, dan kun je wel nagaan dat de opslag capaciteit van 256 GB van een usb stick enorm veel is. Dat is bijna net zoveel als de volledige opslag capaciteit van een volledige computer of laptop en dan in een formaat dat klein genoeg is om in je portemonnee te passen. In termen van documenten kun je een eindeloze hoeveelheid documenten opslaan op een usb stick met een opslag capaciteit van 256 GB. Een dergelijke hoeveelheid opslagcapaciteit is dus vaak ook niet nodig. Daarom kun je ook prima een usb stick kopen met een opslagcapaciteit van bijvoorbeeld 32 mb. Ideaal voor een documenten die je niet lang hoeft op te slaan. Documenten hebben een grootte in termen van KB’s, dus je kunt genoeg kwijt op een usb stick met een opslagcapaciteit van een aantal MB’s. Dat is dan ook meteen het mooie aan een usb stick, namelijk dat je zoveel keuze hebt wat betreft de opslagcapaciteit. Bij usbstick-producent.nl heb je bijvoorbeeld de keuze uit usb sticks met een opslag capaciteit van 32 MB tot 256 GB. Dus voor elk doeleinde kun je eigenlijk wel een geschikte usb stick vinden. Maar dat is nog niet alles. Bij de bovengenoemde website kun je de usb sticks ook nog eens laten bedrukken. Dit maakt ze natuurlijk bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Dat is natuurlijk fijn, want iedereen kan altijd wel een usb stick gebruiken. Het is ideaal, want een usb stick neemt nauwelijks ruimte in beslag ongeacht of je er één hebt van 32 MB of 256GB en dus kun je overal waar computers zijn toegang krijgen tot je data, muziek, films, enzovoorts. Je hoeft dus niet elke document waar je mee bezig bent opnieuw te mailen, je kunt gewoon vanaf de usb stick zelf werken. Je opent een bestand dus vanaf de stick, je bewerkt het op de stick en je slaat het vervolgens weer op op de stick. Alles is dan altijd toegankelijk via de usb stick. Dus geen gedoe met verloren bestanden die ergens zijn opgeslagen, maar waarvan je niet meer weet waar of die misschien zijn verwijderd. Alles staat veilig op je usb stick. Met dit idee is het dus een prima relatiegeschenk. Daarom is het ook goed om te weten dat je ze kunt bedrukken bij usbstick-producten.nl.

Een usb stick bedrukken via usbstick-productent.nl

Via de bovengenoemde sites kun je zowel neutrale sticks bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te bedrukken. De website bestaat al 12 jaar, dat betekent dat ze bij usbstick-productent.nl al 12 jaar ervaring hebben met het bedrukken van usb sticks. Daardoor heb je als klant vele mogelijkheden. In principe kunnen ze bij usbstick-producent.nl alle soorten van usb sticks bedrukken. Ze hebben zelf 200 verschillende soorten usb sticks en powerbanks in het assortiment. Mocht er toch niets voor jouw tussen zitten, dan kun je ook een compleet eigen ontwerp indienen via de custom made service. Met deze dienst wordt de usb stick helemaal naar je eigen smaak ontworpen. Wat het ontwerp van de bedrukking betreft ben je ook helemaal vrij. Je kunt kiezen voor de bedrijfsnaam, het bedrijfslogo, maar ook bijvoorbeeld de URL van je webpagina of iets totaal anders. Hoe en wat je wil bedrukken is aan jou en vervolgens zullen de medewerkers van usbstick-producent je wens uitvoeren. Je hebt dus nauwelijks grenzen wat betreft de mogelijkheden. De enige grens die is aan te brengen is in principe niets dan je eigen fantasie en creativiteit.

De voordelen van de website

Er zijn uiteraard meer websites waar je eventueel usb sticks zou kunnen bestellen. Het is daarom goed om te weten wat de voordelen zijn van deze specifieke website.

  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie
  • Groot assortiment

Als je deze website dus vergelijkt met andere websites, dan is het natuurlijk goed om te weten dat je bij usbstick-producent het goedkoopste uit bent. Daarnaast is het ook goed om te weten dat je bij een bestelling van 100 of meer sticks garantie op je bestelling hebt. Dat is natuurlijk mooi, want een bestelling van 100 of meer is natuurlijk prijzig, daarom is het dus extra fijn om te weten dat je op zulke massale bestellingen in ieder geval garantie hebt. Verder heb je te maken met erg snelle levering. Onder normale omstandigheden zijn de sticks de volgende werkdag al bij je op kantoor of thuis, of waar je ze ook maar wilt ontvangen. Verder kun je gebruik maken van een spoedbestelling en in dat geval krijg je de bestelling, als het een beetje kan, dezelfde dag nog thuis gestuurd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn