Computervloer System Floor Technics – always on top

Misschien loop je wel eens een kantoor binnen en wellicht dat het je dan verbaast dat je nergens kabels ziet liggen. Je ziet uiteraard wel overal computers, printers, kopieermachines, telefoons, et cetera. Toch is de vloer helemaal schoon en je ziet dan ook nergens een kabel liggen. Hoe is dat mogelijk vraag je je in een dergelijke situatie misschien af. En misschien wil je het graag ook zo geregeld hebben op je eigen kantoor. Als je inderdaad geen kabels op de vloer ziet liggen, dan komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat er gebruik is gemaakt van computervloeren. Dat betekent dat er wel degelijk allerlei kabels op de vloer liggen. Maar deze liggen onder de computervloer. In principe heb je dus te maken met twee vloeren. De daadwerkelijke bodem waar de kabels op liggen en de computervloeren die daarover heen gelegd zijn. Op deze manier is er een soort mini kruipruimte gecreëerd voor alle kabels. In een huis heb je immers ook een mooie strakke vloer, terwijl er onder die vloer misschien allemaal leidingen verstopt liggen. Zo is het dus ook met computervloeren. Deze worden met een kleine verhoging aangebracht. De computervloeren staan als het ware op pootjes. Hierdoor ontstaat er onder de computervloeren een ruimte waar je de kabels kwijt kunt. Alle kabels boven de vloer kunnen dan via gaten in de vloer naar beneden. Onder de vloer heb je dan verschillende stopcontacten. De computervloeren zijn niet alleen praktisch vanwege de ruimte die je door deze vloeren creëert. De vloeren zijn ook voorzien van koelelementen waardoor je de hete apparatuur koel kunt houden. Dat is goed voor de temperatuur in de ruimte, maar het is ook goed voor alle apparatuur. Voor een kantoor of een ruimte waarin veel gebruikt wordt gemaakt van computers en andere elektronische apparatuur, is het dan ook goed om gebruik te maken van computervloeren.

Computervloeren koop je bij de expert

Als je het kantoor opnieuw gaat inrichten, dan is het verstandig om te beginnen bij de vloer. Je kunt de beste computervloeren bestellen bij systemfloortechnics.nl. Het is belangrijk om de vloeren bij de expert te kopen, want dan weet je zeker dat alles in ieder geval goed wordt geïnstalleerd. Je kunt immers wel hele mooie computervloeren kopen, maar als deze vervolgens slecht worden geïnstalleerde, dan heb je daar uiteraard niets aan. Daarom is het verstandig om de vloeren te kopen via systemfloortechnics.nl. Je kunt hier overigens ook voor allerlei andere vloeren terecht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Systeemvloeren
  • Verhoogde vloeren
  • Installatievloeren

Dus qua vloeren ben je in ieder geval aan het juiste adres bij systemfloortechnics.nl. Je bestelt dan ook bij de expert. Dat betekent dat ook alles qua installatie wordt geregeld. Je kunt er op vertrouwen dat alles netjes wordt geïnstalleerd. Mochten er problemen zijn na de installatie, dan kun je altijd rekenen op de expertise van System Floor Technics. Ze kunnen het probleem vaak snel detecteren en oplossen. Het is daarom hoe dan ook een goed idee om zaken te doen met een expert op het gebied van computervloeren.

Vragen? Neem contact op met System Floor Technics

Mocht je meer informatie willen, dan vind je op de site een informatieknop. Hier kun je op klikken en dan krijg je een pagina te zien met allerlei informatie over alle verschillende vloeren. Wil je meer weten over de kosten, dan kun je via de site ook direct een offerte aanvragen. Tot slot kun je voor alle overige vragen ook gewoon even contact opnemen. Daarvoor vind je op de website een telefoonnummer. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn