Bent u al een tijdje op zoek naar een sim only abonnement maar ziet u door al die deals door de bomen het bos niet meer? Dan kan het geen kwaad om onze website een kans te geven. Want wij geven u een geheel gratis platform waarmee u snel een sim only kunt uitzoeken dat aan uw wensen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld weinig belminuten en een kleine SMS-bundel maar wel erg veel data in de bundel zodat u vrijwel onbeperkt gebruik kunt maken van internet als u onderweg bent? Of zoekt u juist geheel het tegenovergestelde? Selecteer dit allemaal in het handige vergelijkingsschema en geef eventueel aan welke providers uw voorkeur hebben. Dat laatste is niet noodzakelijk, u kunt ook alle providers selecteren zodat u uw horizon kunt verbreden. U weet immers maar nooit welke aanbieding of optie het beste aansluit op uw behoeftes. Op simonly.com zorgen we er iedere dag weer voor dat u altijd de meest actuele stand van zaken kunt bekijken van alle providers hier in Nederland. Maar waarom zou u eigenlijk een sim only abonnement afsluiten? Misschien gebruikt u de smartphone of mobiele telefoon simpelweg vrijwel niet. Dan heeft een duur abonnement met een geavanceerde machine erbij weinig zin. Het is zonde van uw geld. Misschien zit u krap bij kas en hebt u daarom niet de behoefte aan een duur mobiel abonnement. Maar ook om verspilling tegen te gaan kan het nuttig zijn om sim only abonnee te worden. U hebt in dat geval uw huidige telefoon afbetaald maar de machine is nog lang niet over zijn hoogtepunt heen. We leven in een wegwerpmaatschappij en daar mag u best tegen in opstand komen! Dat doet u door uw smartphone nog een jaar of twee of misschien nog wel langer te blijven gebruiken dankzij een sim only deal.

Hebt u sim only wel eens overwogen? Vind hier de beste deal!

U kunt aldus snel en eenvoudig een sim only abonnement uitzoeken. Dat doet u door uw preferenties aan te geven:

  • Selecteer eerst de gewenste databundel, dus de hoeveelheid MB’s,
  • Dan kiest u het aantal belminuten dat u maandelijks binnen uw sim only abonnement wilt gebruiken,
  • Kies ook een aantal providers uit net als het type netwerk. Dit zijn overigens extra opties, u kunt dus ook alle opties openhouden.
  • Vervolgens ziet u de beschikbare opties die u op diverse manieren kunt selecteren zoals op prijs, op contractduur of op score.

Wilt u iets meer weten over een bepaalde sim only aanbieding? Dan kunt u dat eenvoudig uitklappen en er meer over lezen. Ook vindt u een handig linkje naar de website van de desbetreffende provider zodat u daar de voorwaarden kunt doornemen en het abonnement kunt afsluiten als daar uw uiteindelijke keuze op is gevallen. U mag onze website zo vaak als nodig is geheel gratis gebruiken dus vergeet niet om de site te bookmarken tussen uw favoriete websites.

Het is zonde om uw smartphone na twee jaar weg te gooien

Kiest u uiteindelijk voor KPN, voor Ben of toch voor Telfort? En hebt u de kleine lettertjes goed gelezen zodat u weet hoelang het contract duurt en of u het al dan niet eerder kunt opzeggen? Soms zit u letterlijk een jaar of twee jaar aan het contract vast maar in het geval van sim only is het ook vaak mogelijk om maandelijks op te zeggen. Het zal u in ieder geval geen windeieren leggen terwijl u de levensduur van uw zuurverdiende smartphone aanzienlijk verlengd. En daar zal moeder Aarde u uiteindelijk ook dankbaar voor zijn!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn