Een week geleden was er brand bij ons in de straat. Wij hadden het in het begin niet door, maar hoorden de sirenes van brandweerauto’s. Wij wonen in een klein stadje en als je sirenes hoort, dan wil je al snel weten bij wie het is. Wij kennen veel mensen hier en zijn dan bang dat het bij iemand is die wij kennen. Deze keer was dit het geval, want het geluid van de sirenes werd steeds luider en uiteindelijk stopten de brandweerwagens bij ons in de straat. Wij wonen al 12 jaar in dit huis, maar hadden nog nooit een politieauto, ambulance, of brandweerauto in de straat gehad. Mijn vrouw en ik liepen meteen ons huis uit, om te zien wat er aan de hand was. Het bleek dat er brand was bij een buurman aan het einde van de straat. Uiteindelijk bleek dat de brand was begonnen in de keuken. De buurman was aan het koken toen zijn telefoon ging, hij liep de keuken uit en verwacht dat hij het vuur had laten aanstaan. Waarschijnlijk was er een pan overgekookt en begon zodoende de brand. Hij had geen rookmelder, waardoor hij niet gealarmeerd werd. Toen hij terugkwam in de keuken was de brand al begonnen. Gelukkig viel uiteindelijk de schade mee, maar iedereen was erg geschrokken. Wij hebben thuis ook geen rookmelder en wij beseften ons dat dit ons ook had kunnen overkomen. Wij besloten die avond om direct een rookmelder te kopen. Door een rookmelder te kopen en te plaatsen, kunnen wij een ongeluk als dit misschien in de toekomst voorkomen. Je denkt er vaak niet bij na, maar als er brand is in huis, dan ben je meestal al te laat. Daarom kan je beter een rookmelder kopen, want dan wordt je eerder gealarmeerd.

Een rookmelder kopen bij Rookmeldershop.nl

Online zochten mijn vroeg naar webshops waar we een rookmelder konden kopen. Er zijn diverse websites die dit soort producten verkopen en het duurde niet lang voordat we een goede website hadden gevonden. We besloten om onze rookmelder te kopen bij Rookmeldershop.nl. Op de website  https://www.rookmeldershop.nl/ verkopen ze veel artikelen die met brandveiligheid te maken hebben, zoals brandblussers, rookmelders en blusdekens. We konden veel informatie lezen op deze website over brandveiligheid en het plaatsen van een rookmelder. Als je geen verstand heb van een melder, dan is het misschien lastig om te bepalen waar je de melders moet plaatsen en hoeveel je er nodig hebt. Dit hadden wij ook, maar met de hulp van deze website konden we berekenen hoeveel melders wij nodig hadden. Wij besloten ook om een rookmelder te kopen bij deze website, omdat ze hier veel verschillende merken hebben en ook diverse goedkope melders. We kochten hier verschillende artikelen, zodat we zeker weten dat we alles hebben als er een brand uit breekt. We besloten om hier een speciale rookmelder te kopen voor de keuken en verschillende andere melders voor andere plekken in huis.

Gemakkelijk plaatsen van de melders

Toen de rookmelders binnenkwamen, plaatsen we ze direct op verschillende plekken in huis. Het plaatsen was er gemakkelijk en we waren hier snel mee klaar. Door de rookmelders voelen wij ons een stuk veiliger in huis. Als wij ooit een brand hebben, dan zullen wij snel gealarmeerd worden en kunnen wij snel reageren. Als je een rookmelder wilt kopen, dan raden wij Rookmeldershop.nl aan.

  • Ze hebben diverse brandveiligheid artikelen
  • Verschillende merken rookmelders te koop
  • De melders waren hier goedkoop
  • Gemakkelijk plaatsen van de artikelen
  • Een veilig gevoel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn