Je hoort mensen altijd praten over hoe druk ze het hebben en over hoe ze nergens meer tijd voor hebben. Ze hebben een baan, kinderen en hobby’s en daardoor houden ze geen tijd over voor ontspanning. Het punt is dat je altijd her en der loze momentjes hebt waar je even niets te doen hebt. Maar het probleem met deze loze momentjes is dat ze vaak nogal aan de korte kant zijn. Ze zijn dus te kort om echt iets te ondernemen. Stel dat je even 20 minuten pauze hebt, dan kun je niet een activiteit plannen die minimaal een uur duurt. Zelf een half uur durende activiteit is al te lang. Maar het zijn juist deze kleine momentjes tussen de bedrijven door waar je je rust moet pakken. Daarom raden wij je aan om een abonnement te nemen op de leesmap. De leesmap bestaat uit verschillende tijdschriften. Het mooie aan tijdschriften is dat je deze altijd en overal open kunt slaan. Dus als je even 20 mintuten de tijd hebt, dan kun je even ontsnappen aan alle hectiek. Je kunt bijvoorbeeld geen boek gaan lezen, want tegen de tijd dat je er lekker in zit, dan moet je het boek weer wegleggen. Het is om deze reden dat veel mensen voor het slapen gaan een boek lezen, want het enige wat hun dan kan afleiden is de vermoeidheid. Maar overdag is dat een ander verhaal. Als je een leesmap hebt, dan heb je altijd wel een tijdschrift dat je kunt open slaan. Het tijdschrift kun je ook meenemen in je tas. Als je op je werk even een momentje voor jezelf hebt, dan kun je het tijdschrift erbij pakken. Hetzelfde geldt voor wanneer je met de trein of bus naar je werk reist. Dit zijn perfecte momenten om even een beetje te bladeren in een tijdschrift van de leesmap. Daarnaast is de leesmap ook perfect voor de luie zondag. In plaats van de TV kun je eens kiezen voor een magazine. Dit is sowieso een goed idee, maar op een zondag helemaal, want er is vaak vrij weinig te zien op de televisie op de zondagen. Dus als je af en toe wel een ontspannend momentje kunt gebruiken, kies dan voor de leesmap. Deze kun je aanvragen via leesland.

De verschillende mogelijkheden met de leesmap van leesland.nu

Als je een leesmap in huis wilt, dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de compacte editie. Deze leesmap bestaat uit 9 tijdschriften en je betaalt nog geen 6 euro per week voor deze map. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor de gezinseditie. Deze map bestaat uit dezelfde 9 tijdschriften als de compacte editie, maar je krijg je daar nog eens 3 andere bij. Tevens krijg je in beide gevallen de nieuwe Avrobode gratis erbij. Qua tijdschriften kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Nieuwe Revu
  • Autoweek
  • Donald Duck
  • Libelle
  • Margriet
  • Panorama
  • Privé
  • Story
  • Tina
  • Viva

De bezorgingsprocedure van de leesmap

De map is natuurlijk te groot voor de brievenbus. Misschien vraag je je daarom af of je altijd thuis moet zijn om de map in ontvangst te nemen. Dat zou immers wel vervelend zijn, want dat zou betekenen dat je elke week je tijd moet opofferen om de map te ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt daarom met de bezorger een bezorglocatie afspreken. De bezorger kan de map bijvoorbeeld in een tas aan de deurknop hangen. Daarnaast kan de bezorger de map ook achterom het huis brengen en bijvoorbeeld aan de achterdeur hangen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn