L.P. Petersen is dé specialist op het gebied van stellingen. In ons assortiment hebben we nieuwe stellingen maar ook gebruikte. Wanneer u een gebruikte stelling wilt, gaat dit om een magazijnstelling tweedehands. Deze stellingen zijn goedkoper maar nog steeds van goede kwaliteit.

Magazijnstelling tweedehands kopen

In ons assortiment hebben wij een uitgebreid aanbod van pallet-, archief-, legbord-, en grootvakstellingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om één van deze magazijnstelling tweedehands te kopen. Hiermee bespaart u ruim 30% wat betekend dat u de stellingen een stuk voordeliger kan krijgen. Deze stellingen zijn van net zulke goede kwaliteit als nieuwe stellingen en zijn net zo veilig mits ze goed worden geïnstalleerd. Dit kunnen onze vakkundige monteurs voor u doen.

Waarom een stelling?

Om de opslag van uw bedrijf zo goed mogelijk te benutten zijn stellingen bijna onmisbaar. Hierdoor kunnen werknemers efficiënt werken en is alles netjes opgeruimd. Doordat wij verschillende soorten stellingen hebben is voor elke opslag en voor elk product wel een goede magazijnstelling te vinden. En door een magazijnstelling tweedehands aan te schaffen is dit ook nog eens gunstig voor uw portemonnee. Het enige nadeel van een magazijnstelling tweedehands kopen is dat er lichte gebruikssporen op kunnen zitten. Wij zien dit eigenlijk niet als een heel groot nadeel omdat er in de loop van tijd altijd gebruikssporen opkomen. Het is vooral belangrijk dat de veiligheid en kwaliteit van een magazijnstelling tweedehands goed is. 

Soorten stellingen

Net als nieuwe stellingen leveren wij ook tweedehands stellingen voor zware of lichte goederen. 

  • Tweedehands legbordstelling
  • Tweedehands magazijnstelling
  • Tweedehands grootvakstelling
  • Tweedehands palletstelling
  • Tweedehands draagarmstelling
  • Tweedehands in- en doorrijstelling

De legborgstellingen zijn vaak in elk magazijn aanwezig. Deze tweedehands opbergkasten zijn eenvoudig te passen waardoor ze goed kunnen worden gebruikt om een magazijn in te richten. Dit is dan ook de meest gekozen oplossing om een magazijn uit te breiden of efficiënter maken. Hier zullen u en uw werknemers veel voordeel van krijgen. 

Heeft u de stellingen maar tijdelijk nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een magazijnstelling tweedehands te huren. Dit is erg kostenbesparend en u kunt zelf de duur van het huren bepalen. 

Zware goederen

Wanneer u grote en zware goederen moet opslaan kunt u het beste voor grootvakstellingen, palletstellingen en door- en inrijstellingen gaan. In elk magazijn met zware voorwerpen zijn deze stellingen nodig, omdat deze stellingen veel gewicht kunnen opvangen. 

Afwijkende goederen en papier

Als u voorwerpen in uw magazijn heeft met afwijkende maten kunt u het best een draagarmstelling aanschaffen. Deze stellingen kunnen op maat worden gemaakt zodat ook afwijkende voorwerpen in uw magazijn passen. Ook heeft LPPetersen.nl archiefkasten die gebruikt kunnen worden voor alle papieren rompslomp. Zo heeft u een opgeruimd kantoor en kunt u alles in het magazijn makkelijk terug vinden. 

Ons advies

Wij hebben magazijnstellingen van verschillende soorten merken. Neem bijvoorbeeld de merken Nedcon, Stow, Bruynzeel en Lundia. Omdat wij verschillende merken aanbieden zijn wij onafhankelijk. Wij kunnen onszelf dus 100% merkonafhankelijk noemen. Zo krijgt u altijd een zo objectief mogelijk advies voor het inrichten van uw magazijn. Onze professionals helpen u graag bij het uitzoeken van een magazijnstelling tweedehands en kunnen ook waar nodig het monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat het veilig gebeurd. Al onze stellingen worden jaarlijks nagekeken op veiligheid en kwaliteit. Zo kunnen wij de veiligheid waarborgen. Neem contact met ons op voor vragen of het nodige advies. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn