Lekker in uw brede voortuin genieten van het zonnetje, dat is voor velen een prettig idee. Hebt u een relatief oud huis dat in prima staat verkeert? Hebt u bijvoorbeeld een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning? Laat dan een klassieke veranda bouwen in uw voortuin. Liever in uw achtertuin een klassieke veranda laten bouwen? Ook dat is zeker een optie. Want daarmee voorkomt u pottenkijkers. Wij weten natuurlijk niet hoe open uw voortuin in de eerste plaats is en wat u wenst qua zichtbaarheid. Wat wij wel weten is dat u bij ons zult slagen als u op zoek bent naar een moderne, traditionele dan wel klassieke veranda want bij verandatwente.nl verkopen en bouwen we ze allemaal geheel op maat. Zoals u uit de naam van de website kunt halen zijn we gespecialiseerd in de bouw van de klassieke veranda en vindt u ons in Twente, de mooie regio in Overijssel tegen de ergens met Duitsland. Zodoende leveren we veranda’s en andere bouwwerken in Midden-Nederland aan. Denk aan Overijssel, Gelderland, Flevoland maar ook de drie provincies die samen de Randstad opmaken. Mocht u helemaal in Groningen een klassieke veranda willen laten bouwen, dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, we laten u natuurlijk niet graag in de kou staan ook al is het wellicht aan te raden om naar een concurrent te zoeken, dichter bij u in de regio. Wilt u graag eens bij ons langskomen om de diverse stijlen te bekijken? Dan bent u meer dan welkom in onze werkplaats in Enschede. We raden het u trouwens wel aan om een afspraak te maken, dan weet u namelijk zeker dat er iemand voor u klaarstaat.

Voor een klassieke veranda zult u bij ons slagen

Een klassieke veranda is een prachtige overkoepeling van de voor- dan wel achterkant van uw huis. U kent ze wellicht uit Amerikaanse films, vooral films die in het zuiden van de VS zijn opgenomen. Maar ook de vele chalets in de Alpen hebben vaak een prachtige houten klassieke veranda waar men kan genieten van een ontbijtje en krantje. Ziet u het al voor u en droomt u al weg bij dat idee? Deze verhoging is een prima locatie voor uw houten tuinmeubelen of uw zelfgebouwde bankje. Maar u kunt het natuurlijk ook laten bouwen als overkapping voor uw garage. Dan gebruikt u het bijvoorbeeld om er uw tweede auto, fietsen of motorfiets onder te stallen. Handig voor in de lente en de zomer als het weer aangenaam is maar het wel opeens hevig kan gaan regenen. Ondanks de warme temperatuur wilt u uw zuurverdiende voertuigen veilig beschermen tegen de vernietigende kracht van water. Daarnaast kunnen uw kinderen ook prima onder de klassieke veranda spelen in de schaduw. En dat maakt deze overkapping absoluut multifunctioneel. Naast de klassieke veranda bouwen we diverse andere houten producten om uw huis mee te verbreden en te verfraaien zoals:

  • Allerlei screens,
  • Een lichtstraat in het plafond van uw dak,
  • Spotjes en deuren.

We kunnen ook lichtstraten in uw dak inbouwen

Wilt u weten wat een klassieke veranda kost? Of hebt u nog vragen over de mogelijkheden die we aanbieden? Vraag in ieder geval eens een offerte aan als u dit overweegt. Die sturen we op basis van uw wensen en ideeën binnen een werkdag naar u op en die offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend. Meer weten? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel naar ons speciale 06-nummer. Ten slotte kunt u het laatste nieuws volgen via Google+ en Facebook dus vergeet ons niet te volgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn